Θεοδωράκης κατά Σκουρλέτη: Έχει δώσει στο «Έθνος» περισσότερες συνεντεύξεις από εμένα

Θεοδωράκης κατά Σκουρλέτη: Έχει δώσει στο «Έθνος» περισσότερες συνεντεύξεις από εμένα

Αμεση η απάντηση από τον Πάνο Σκουρλέτη: Είναι ψεύτης, ας μου πει έστω και μία συνέντευξη

Θεοδωράκης κατά Σκουρλέτη: Έχει δώσει στο «Έθνος» περισσότερες συνεντεύξεις από εμένα
Για ακόμα μία φορά ο Σταύρος Θεοδωράκης αρνείται συνεργασία με  το ΠΑΣΟΚ και ξεκαθαρίζει ότι «με το παλιό δεν θα γίνουμε ένα». «Γίναμε κόμμα, επειδή δεν θέλουμε να είμαστε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ. Το να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ σε επιμέρους θέματα –στον εκλογικό νόμο επί παραδείγματι- μπορεί να γίνει. Το να πάμε να σταθούμε δίπλα τους και να συζητήσουμε για το πώς θα γίνουμε ένα δεν υπάρχει καν στο μυαλό μας. Εμείς με το παλιό δεν θα γίνουμε ένα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού, κατά τη διάρκεια της δίωρης ζωντανής συζήτησης που είχε με τους εθελοντές του Κινήματος για το συνέδριο του Δεκεμβρίου.

Ο Επικεφαλής του Ποταμιού αναφερόμενος στην αντιπολιτευτική τακτική του Κινήματος είπε: «Η συμπεριφορά μας θα είναι πάντα η συμπεριφορά ενός υπεύθυνου κόμματος. Υπάρχουν πράγματα που θα λέμε ‘ναι’ – όπως είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής – και άλλα στα οποία θα λέμε ‘όχι’. Δεν θα στηρίξουμε για παράδειγμα την απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει τις ασφαλιστικές εισφορές των νέων επιστημόνων. Κανένας από το Ποτάμι δεν θα ψηφίσει πράγματα που οδηγούν στον φαύλο κύκλο της λιτότητας».

Αναφέρθηκε δε και στη λάσπη που είπε έχει δεχθεί το Ποτάμι, εξαπολύοντας επίθεση στον Πάνο Σκουρλέτη. «Πίστευα ότι ο ελληνικός λαός δεν θα πιστέψει τους Γκαίμπελς του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Σκουρλέτης μόνο έχει δώσει στο Έθνος περισσότερες συνεντεύξεις από εμένα και βγαίνει και λέει ότι είναι διεφθαρμένο το Ποτάμι. Βλέπετε τι γίνεται τώρα με τους υπουργούς τους, τον Φλαμπουράρη και άλλους, και μιλούν για εμάς. Το Ποτάμι είναι και θα παραμείνει το καθαρότερο κόμμα. Για τους Γκαιμπελιστές και τους λασπολόγους δεν θα είμαστε καλά παιδιά. Θα τους λιώσουμε. Αυτή είναι η υπόσχεσή μου απέναντι στον κόσμο του Ποταμιού».
Κλείσιμο


Σκουρλέτης: Είναι ψεύτης, ας μου πει έστω και μία συνέντευξη
Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη στις βολές που εξαπέλυσε εναντίον του ο επικεφαλής του Ποταμιού. «Πόσο ψεύτης ειναι ο κ. Θεόδωρακης οταν ισχυρίζεται πως έχω δώσει στο Έθνος περισσότερες συνεντεύξεις από εκείνον. Ας μου πει έστω και μια» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης