Βενιζέλος: Μας βάζουν να ψηφίζουμε και να «ξεψηφίζουμε»

Βενιζέλος: Μας βάζουν να ψηφίζουμε και να «ξεψηφίζουμε»

«Χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να αντιληφθεί και να αξιολογήσει η κυβέρνηση την ένσταση που ανέπτυξε ο συνάδελφος κ. Λοβέρδος», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Βενιζέλος: Μας βάζουν να ψηφίζουμε και να «ξεψηφίζουμε»
Σε παρέμβαση προέβη ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη Βουλή, επί της ενστάσεως αντισυνταγματικότητας κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου «Μέτρα για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων»

«Κοιτάξτε, επειδή το νομοσχέδιο αυτό όπως είχα προβλέψει εδώ στην αίθουσα στις 18 Μαρτίου, «ξεψηφίζει» διατάξεις που με ενθουσιασμό ψήφιζε η προηγούμενη Βουλή και η προηγούμενη κυβέρνηση, χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να αντιληφθεί και να αξιολογήσει η κυβέρνηση την ένσταση που ανέπτυξε ο συνάδελφος κ. Λοβέρδος», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος πρότεινε να κρατηθεί εκκρεμής η ένσταση μέχρι το τέλος της συζήτησης επί της αρχής γιατί πρέπει να το μελετήσει ο υπουργός οικονομικών και να ρωτήσει και την τρόικα. Αυτό πρέπει να γίνει,  δυστυχώς, εδώ έχουμε φτάσει.

Κλείσιμο
«Μας βάζουν να ψηφίζουμε και να «ξεψηφίζουμε», αυτά που τους είπαμε ότι τα ψηφίζουμε αλλά δεν  θα τα «ξεψηφίσουμε». Και τώρα να πάρουν τα ποδαράκια τους  και να πάνε στην τρόικα, την οποία είχαν καταργήσει λεκτικώς πριν μερικούς μήνες», υπογράμμισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης