Ο Νικήτας Κακλαμάνης έλαβε τις περισσότερες ψήφους για αντιπρόεδρος της Βουλής

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έλαβε τις περισσότερες ψήφους για αντιπρόεδρος της Βουλής

Αυτοί είναι οι αντιπρόεδροι, κοσμήτορες και γραμματείς του Kοινοβουλίου - Α' Αντιπρόεδρος ο Τάσος Κουράκης

Με ευρύτατες πλειοψηφίες εξελέγησαν οι αντιπρόεδροι, οι κοσμήτορες και οι γραμματείς του Kοινοβουλίου εκτός από τους προτεινόμενους από το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Πάντως, ο υποψήφιος του φιλοναζιστικού μορφώματος για την θέση του Αντιπροέδρου Γιάννης Αϊβατίδης έλαβε 41 θετικές ψήφους περισσότερες από όσες μπορούσε να διαθέσει η κοινοβουλευτική του ομάδα.

«Πρωταθλητής» σε ψήφους
«Πρωταθλητής» ψήφων αναδείχθηκε ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης κατά τις σημερινές ψηφοφορίες για την ανάδειξη προέδρου και αντιπροέδρων του Κοινοβουλίου αφήνοντας κατά πολύ πίσω τους συνυποψήφιούς τους. Ο προτεινόμενος από την ΚΟ της ΝΔ για την θέση του Δ' αντιπροέδρου έλαβε 267 «ναι» δηλαδή 192 περισσότερες από όσες διαθέτει η κοινοβουλευτική του ομάδα. Δεύτερος αναδείχθηκε ο κ. Δημήτρης Κρεμμαστινός (ΠΑΣΟΚ) που με 245 ψήφους ελέγχτηκε ΣΤ' αντιπρόεδρος και ακολούθησε ο κ. Γιώργος Λαμπρούλης από το ΚΚΕ με 229 ψήφους.

Αναλυτικά, οι προτεινόμενοι από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τις τρεις πρώτες θέσεις αντιπροέδρων της Βουλής έλαβαν:
Α’ αντιπρόεδρος: Τάσος Κουράκης 197 «ναι», 64 λευκά και 6 άκυρα.
Β’ αντιπρόεδρος: Γιώργος Βαρεμένος 205 «ναι», 64 λεύκα και 6 άκυρα
Γ’ αντιπρόεδρος: Τασία Χριστοδουλοπούλου 183 «ναι», 64 άκυρα και 6 άκυρα.

Ο προτεινόμενος από την ΝΔ για τη θέση του Δ' αντιπροέδρου Νικήτας Κακλαμάνης έλαβε 267 «ναι» και 27 άκυρα.

Ο προτεινόμενος από την Χρυσή Αυγή για τη θέση Ε’ αντιπροέδρου Γιάννης Αϊβατίδης έλαβε 59 «ναι» 187 «λευκά» και 49 άκυρα. Η ΚΟ της Χρυσής Αυγής έχει καταθέσει ένσταση επί των άκυρων ψηφοδελτίων.

Ο προτεινόμενος από το ΠΑΣΟΚ για τη θέση του ΣΤ’ αντιπροέδρου Δημήτρης Κρεμμαστινός έλαβε 245 «ναι», 40 λευκά και 5 άκυρα.

Τέλος ο προτεινόμενος από το ΚΚΕ για τη θέση του Ζ’ αντιπροέδρου Γιώργος Λαμπρούλης έλαβε 229 «ναι» 6 λευκά και 49 άκυρα.

Οι τρεις θέσεις κοσμητόρων καταλαμβάνονται από τους Νάσο Αθανασίου (ΣΥΡΙΖΑ) που έλαβε 208 «ναι», 66»λευκά» και 7 άκυρα. Τις ίδιες ψήφους έλαβε και ο κ. Γιώργος Πάτζας (ΣΥΡΙΖΑ) ενώ ο κ. Κώστας Κουκοδήμος έλαβε 268 «ναι», 20 λευκά και 2 άκυρα.

Οι έξι θέσεις γραμματέων του κοινοβουλίου καταλαμβάνονται από τους:
Νατάσα Γκαρά, Μάριο Κατσή, Γιάννη Σαρακιώτη και Γιώργο Ψυχογιό εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ που έλαβαν 208 «ναι», 66 «λευκά» και 7 άκυρα. Τον κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη (ΝΔ) που έλαβε 268 «ναι», 20 λευκά και 2 άκυρα ενώ ο προτεινόμενος από την ΧΑ Νίκος Κούζηλος καταψηφίστηκε λαμβάνοντας 27 «ναι», 184 «λευκά» και 49 «άκυρα». 

ΣΧΟΛΙΑ (14)

Ποσο πιο χαμηλα?

Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία. Έχω αρχίσει να αποδέχομαι την έν ελλαδι μοίρα μου. Δηλαδή σήμερα εόρτασε η δημοκρατία με πρόεδρο έναν ταβερνιάρη και αντιπροέδρους τον εκφωνητή του Νικολαι Τσαουσέσκου, την ΤαCIA, και τον εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενο βαψομαλλιά ποιητή που μιλάει για αιδια και φουτσους. Εγώ χαιρετώ. Καλή απόλαυση και καλή τύχη στους έν ελλαδι συμπατριώτες μου.

Γιώργος

Ο Νικήτας με τον Κουρακη μια χαρά τα βρίσκουν. Ο σπηλιωτοπουλος λειπει...

Hellin

Ξεχνάς και τον Σακελαριδη, τον Γαβριήλ βεβαίως βεβαίως.

πτηση για Σαντορινη

ενα καλοκαιρι διπλα μου καθοταν ο Ν.Κακλαμανης ! στο αεροπλανο- bizness class- !

Για μένα φίλοι,

το παράδοξο, ακατανόητο και ενοχλητικό είναι το εξής: Πώς γίνεται ένα ολοκληρωτικό κόμμα, όπως είναι το ΚΚΕ, που δηλώνει μεγαλόφωνα και ευθαρσώς σε όλους τους τόνους, πώς, αν πάρει την εξουσία θα εγκαθιδρύσει/εφαρμόσει και στη χώρα μας την πολιτική πάνω στις αρχές τού Μαρξισμού Λενινισμού, που σημαίνει μια κομματική απολυταρχία, και ο υποψήφιος του να παίρνει ως αντιπρόεδρος τής Βουλής 229 ψήφους και αυτός τής Χρυσής Αυγής, που λέει ότι θα κάνει το ίδιο αν πάρει την εξουσία αλλά έξω και μακριά από τον επικίνδυνο διεθνισμό των Κομμουνιστών, να παίρνει μόνο 59 ψήφους και μένει έξω από το Ναό τής Δημοκρατίας?? Δηλαδή ο διεθνιστική Δικτατορία των Μπολσεβίκων είναι καλοδεχούμενη για την Ελλάδα και τούς Έλληνες ενώ η πατριωτική εθνικιστική Δικτατορία είναι επικίνδυνη και οι δημοκράτες αντιπρόσωποί μας απορρίπτουν μόνο αυτήν?? Δηλαδή αν σε φάει ο κόκκινος λύκος είναι κάτι το ευχάριστο κι ανθρωπιστικό ενώ αν σε φάει ο καφετί είναι φρικτό κι απάνθρωπο? Υποψιάζομαι φίλοι, ότι κάτι δεν πάει καλά με τη νοημοσύνη των βουλευτών μας!! (Ο.Ε.)

ορεκτικό -κύριο πιάτο- επιδόρπιο..

για ορεκτικό βαρεμένος ( κατακούτελα-όνομα και πράγμα)- κύριο πιάτο ο κοτσιδάκιας ποιητής του ...αιδοίου! : (Αυτή) - Τι είναι ο κόλπος μου; (Αυτός) - Είναι μια σύριγγα χωρίς το έμβολο που καλεί το φαλλό να τρυπηθούν μαζί από την πρέζα του έρωτα (Αυτή) - Σύριγγα, ή σήραγγα; (Αυτός) - Σήραγγα που ανακαλεί κεκοιμημένους κωδωνοκρούστες (Αυτή) - Κεκοιμημένους ή ταριχευμένους; (Αυτός) - Ολοι οι φαλλοί είναι ταριχευμένα ξόανα που νοτίζονται απ το νόστο της μήτρας (Αυτή) - Της δικής μου μήτρας; (Αυτός) - Της δικής σου. Εσύ γεννήθηκες απ τη δική σου μήτρα (Αυτή) - Εγώ γεννήθηκα απ τη δ ι κ ή μου μήτρα.- και για επιδόρπιο η νoθα κόρη του mumm ra κατευθείαν απο τη σαρκοφάγο της μεγάλης πυραμίδος του χέοπα..

πφφφφφφφφ

$ΙΑ κουρακ βαρεμενοι ---ολοι οι συριζοκαμενοι μαζι ! πφφφφ ,γελοια ατομα.

Κοψοχέρης

Η Ξεφτίλα σ όλο της το μεγαλείο, αφού μπήκε και η Τασία αντιπρόεδρος της Βουλής, δεν αποκλείεται σε λίγο να δούμε και κοσμήτορες πακιστανούς !! γιά σου....... Ελλαδιστάν..

Με ποιο κριτήριο ο Τσίπρας

Στη προηγούμενη βουλη έκανε υπουργούς τη κυρά Ταςία και το σύζυγο . Απο την εποχη Τςαουςεςκου είχαμε να δούμε συζύγους υπουργούς . Τώρα υπουργο το σύζυγο και αντιπρόεδρο τη Τασία ,αφου πρώτα φρόντισε να πάρουν βουλευτικές έδρες . Ηταν τόσο πετυχημένοι ως υπουργοί η κάπου τον κρατάνε .

Για γέλια πολλα τα τρελλά παιδια

Ποιο πολυ όμως με εντυπωσιάζει η επιλογη της γιαγιάς Τασίας ,που εχει αλλάξει και περούκα για να δείχνει νεώτερη .

Anny Koyrikouloum

Απ' όλα έχει ο μπαξές των αντιπροέδρων! Απο ποιητή των αιδίων, απο λαθρολάγνα πρώην Υπουργό, απο τρελό αγόρι(!) και σαν την μυίγα μες το γάλα ο Βαρεμένος!!! Mixed grill....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

stratarxuis_manstain

Βουλευτές του ΚΚΕ με ερώτησή τους στη Βουλή αναφέρουν ότι στρατιώτης που βγήκε στην αναφορά και ζήτησε το σβήσιμο του συνθήματος πήρε απόσπαση – Για εκδικητική ενέργεια κάνει λόγο ο Περισσός

2
20328127

Κατατέθηκαν συνολικά επτά τροπολογίες - Οι τέσσερις αφορούν το Άρθρο 2 παράγραφος 2 της πρότασης Συνταγματικού Νόμου περί υπηκοότητας - Στις 9 Ιανουαρίου η συζήτηση στην Ολομέλεια

svigou_skai

«Έχουμε ένα ξεκάθαρο μέτωπο απέναντι στην τρομοκρατία, όπως έχουμε ένα ξεκάθαρο μέτωπο υπέρ της Δημοκρατίας. Δεν πρόκειται να απολογηθούμε σε κανέναν για τη στάση μας απέναντι στην τρομοκρατία» είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

kammenos_main

Βασίλης Λεβέντης: Χρειαζόμαστε οικονομική πολιτική και όχι ελεημοσύνες, είπε, ενώ επιτέθηκε τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στη ΝΔ - Τι είπε για τους «αποστάτες» από το κόμμα του - Στο βήμα αυτή την ώρα ο Πάνος Καμμένος

4
4642695

Ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για δαπάνες 92,5 εκατ. στους κλειστούς προϋπολογισμούς φαρμάκου και λοιπών παροχών του ΕΟΠΥΥ και 36 εκατ. στις λειτουργικές δαπάνες του ΕΣΥ - Για δυσανάλογα βάρη και περικοπές μιλά η ΠΟΕΔΗΝ - Συγκέντρωση το απόγευμα στην Κοραή

axtsioglou4

Η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου υποσχέθηκε ότι θα υπάρξουν αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις – Αμφισβήτησε τις εξαγγελίες του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη για επίδομα τέκνου και αυξήσεις στον κατώτατο μισθό