ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Βουλή: «Καπάρωσε» γραφείο και άλλαξε τις κλειδαριές η Ζωή

Βουλή: «Καπάρωσε» γραφείο και άλλαξε τις κλειδαριές η Ζωή

Αν και έχει απομακρύνει από τη Βουλή όλους τους πρώην προέδρους, φαίνεται ότι για τον εαυτό της είχε επιφυλάξει διαφορετική μεταχείριση...

Βουλή: «Καπάρωσε» γραφείο και άλλαξε τις κλειδαριές η Ζωή
Με «θόρυβο» θα αποχωρήσει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου από το Κοινοβούλιο, καθώς φέρεται αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί το τελευταίο δεκαήμερο που της απομένει ως πρόεδρος της Βουλής και ως βουλευτής, για να συντηρήσει όλα τα ανοικτά «μέτωπα».

Από τις 11:00 το πρωί της Τρίτης συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών η Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους της Βουλής, η οποία θα επεξεργαστεί τα συμπεράσματα του πορίσματος που είχαν καταλήξει τα μέλη της πριν τις εκλογές.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, που ανακοίνωσε χθες το γραφείο Τύπου της Βουλής, οι εργασίες της Επιτροπής, οι οποίες από αύριο θα είναι ανοικτές, θα συνεχιστούν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου.

Κλείσιμο
Είναι ενδεικτικό ότι κατά την χθεσινή συνάντηση με τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών Αντώνη Μανιτάκη ο οποίος της παρέδωσε τα αποτελέσματα των εκλογών βρήκε την ευκαιρία να αφήσει για μια ακόμα φορά αιχμές κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκοπή Παυλόπουλου για τον τρόπο που λειτουργεί.

Σε σόου επίσης μετέτρεψε και την... μονόλεπτη επίσκεψη της στην Προεδρία, παραδίδοντας τον φάκελο των αποτελεσμάτων χωρίς να ανταλλάξει κουβέντα με τον κ. Παυλόπουλο.

Πηγές αναφέρουν ότι η κυρία Κωνσταντοπουλου θα υπερασπιστεί το έργο της επιτροπής, θα επισημάνει την ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας της και απο την επόμενη Βουλη και θα διαμηνύσει στην κυβέρνηση να μην εγκαταλείψει την μάχη για την διαγραφή του «παράνομου και επονείδιστου» χρέους.

Η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής, αν και πλέον δεν είναι ούτε καν βουλευτής, θα μπαινοβγαίνει στη Βουλή, αφού θα διατηρεί εκεί το δικό της γραφείο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Βηματοδότη», η Ζωή Κωνσταντοπούλου φαίνεται ότι δεν περίμενε πως δεν θα εκλεγόταν βουλευτής. Έτσι, είχε φροντίσει να «καπαρώσει» ένα γραφείο, από τα καλύτερα του κτιρίου, κατά πληροφορίες, στο δεύτερο όροφο, μεγάλο, με θέα στον Εθνικό Κήπο, που ανήκε στον πρόεδρο της Βιβλιοθήκης της Βουλής, ο οποίος παραιτήθηκε και δεν τοποθετήθηκε κάποιος άλλος στη θέση του.

Έτσι, το γραφείο του έμεινε άδειο και η κυρία Κωνσταντοπούλου έσπευσε να το «καπαρώσει» για παν ενδεχόμενο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για να μην μπει κανείς εμπόδιο στα σχέδιά της, άλλαξε και κλειδαριά και το κλείδωσε!

Εάν... πιεστεί ιδιαίτερα, πάντως, η κυρία Κωνσταντοπούλου φαίνεται πως θα αναγκαστεί να περιοριστεί σε ένα γραφείο στο κτίριο της Βουλής επί της Αμαλίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης