«Καρφί» από τη Ζωή: Οι διαδικασίες δρομολογήθηκαν χωρίς την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

«Καρφί» από τη Ζωή: Οι διαδικασίες δρομολογήθηκαν χωρίς την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Στις 15:00 η Πρόεδρος της Βουλής θα ανακοινώσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών, που παρέλαβε από τον υπουργό Εσωτερικών

«Καρφί» από τη Ζωή: Οι διαδικασίες δρομολογήθηκαν χωρίς την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων
Με ένα καρφί παρέλαβε τον κατάλογο με τη σύνθεση της νέας Βουλής από τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών Αντώνη Μανιτάκη η Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας ότι «ήδη από ό,τι ενημερώθηκα από τα ΜΜΕ έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες (σ.σ. για τον σχηματισμό κυβέρνησης) χωρίς αυτή την ανακοίνωση».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου αφού τόνισε ότι «η συνταγματική τάξη και η δημοκρατική λειτουργία απαιτεί οι θεσμικοί εκπρόσωποι να υπηρετούν το πολίτευμα» είπε ότι θα επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου και αυτή με τη σειρά της να του παραδώσει τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής.

«Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ  μέχρι να παραδώσω στον επόμενο Πρόεδρο της Βουλής θα υπηρετήσω το ρόλο μου και το πολίτευμα» κατέληξε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Μανιτάκης από την πλευρά του παραδίδοντας τα τελικά αποτελέσματα εξέφρασε την ικανοποίησή του «γιατί όλα εκτυλίχθηκαν ομαλά» την Κυριακή.

Κλείσιμο
Στις 15:00 συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, θα επισκεφθεί η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, στις 15:00 στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να του ανακοινώσει τα επίσημα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών, που προέκυψαν στις εκλογές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης