Μεϊμαράκης: Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε «κάθε τρεις και λίγο» σε εκλογές

Μεϊμαράκης: Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε «κάθε τρεις και λίγο» σε εκλογές

Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι ανακόπτει την πορεία που είχε χαράξει η ΝΔ

Μεϊμαράκης: Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε «κάθε τρεις και λίγο» σε εκλογές
Με πρώτο σταθμό τη Νεάπολη Λασιθίου ξεκίνησε σήμερα τη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Νωρίς το μεσημέρι, ο κ. Μεϊμαράκης μετέβη στη Νεάπολη, όπου του επιφυλάχθηκε υποδοχή από κατοίκους της περιοχής και συνομίλησε μαζί τους, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου και στα γραφεία της αντιπεριφέρειας.

Εκεί, είχε συνάντηση με την αντιπεριφερειαρχη Πελαγία Πετράκη, δημάρχους και φορείς της Αυτοδιοίκησης, τονίζοντας πως ο θεσμός της αυτοδιοίκησης είναι πολύ σημαντικός για τη ΝΔ.

Επίσης, συναντήθηκε και με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, οι οποίοι του παρουσίασαν αναλυτικά τα προβλήματα του Νομού, τις ελλείψεις σε υποδομές στην υγεία και αναφέρθηκαν στα θέματα της ανεργίας, του τουρισμού κ.ά.

Κατά τη συζήτηση που είχε ο κ. Μεϊμαράκης, τόνισε ότι θα πρέπει να χτίσουμε εμπιστοσύνη για να λύσουμε τα προβλήματα και παράλληλα θα πρέπει να βρούμε μια βασική κατεύθυνση, προκειμένου να συνεννοούμαστε. Ακόμη, χαρακτήρισε την επόμενη πενταετία πολύ κρίσιμη για το μέλλον της χώρας.
Κλείσιμο

Επισήμανε πως οι εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου είναι πολύ σημαντικές, καθώς "δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο σε εκλογές".

Κατά την περιοδεία του, ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε ακόμη να δώσουν οι πολίτες ψήφο εμπιστοσύνης και όχι ψήφο διαμαρτυρίας ή ψήφο τιμωρίας, η οποία κόστισε στον τόπο περίπου 90 δισ. ευρώ.

Αφού κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι ανακόπτει την "πορεία που είχαμε χαράξει" και οδηγεί τη χώρα σε εκλογές, πρόσθεσε ότι «οι εκλογές αυτές θέλουμε να μας δώσουν τη δυνατότητα να αναπτύξουμε τα επιχειρήματά μας και οι πολίτες να προβληματιστούν και να πάνε στην κάλπη, κρίνοντας τα πεπραγμένα του επταμήνου της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης