"Καθηγητής" αστρολογίας, εκτός από ηθοποιός, ο υφυπουργός Χαϊκάλης

"Καθηγητής" αστρολογίας, εκτός από ηθοποιός, ο υφυπουργός Χαϊκάλης

Με την ενεργό πολιτική ο Παύλος Χαϊκάλης αναμείχθηκε μόλις πριν από μερικά χρόνια, με την αστρολογία όμως η σχέση του είναι πολύ παλιά - Η τάση του να αναζητά στα άστρα και την παραψυχολογία απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα είναι μάλλον αμφίβολο αν θα φανεί χρήσιμη  στον πολύπαθο τομέα των κοινωνικών ασφαλίσεων

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, δηλαδή προτού τον απορροφήσει η πολιτική, τα ενδιαφέροντα του Παύλου Χαϊκάλη φαινόταν ότι τον ωθούσαν προς την οδό της Αστρολογίας, ακόμη και ενός new age αποκρυφισμού. Αξιοποιούσε το κύρος του ως δημοφιλούς πρωταγωνιστή για να προωθεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς προτάσεις για εκπομπές με αποκλειστικό αντικείμενο τα ζώδια, τα ωροσκόπια κ.λπ., ενώ διετέλεσε ο ίδιος καθηγητής Αστρολογίας παραδίδοντας μαθήματα δι’ αλληλογραφίας. 

Επίσης, όπως συνήθως συμβαίνει με ανθρώπους που έχουν τέτοιου είδους γνωσιολογικές και υπαρξιακές ανησυχίες, ο Χαϊκάλης είχε βρει τουλάχιστον δύο προσωπικότητες οι οποίες έπαιξαν για εκείνον τον ρόλο καθοδηγητή στον δρόμο της αυτογνωσίας. Ο ένας εξ αυτών των «γκουρού» είναι ο Ιωάννης Γ. Τσάτσαρης, ένας σοφός γέρων από τη Δαφνούλα Ηλείας, ο οποίος, σύμφωνα με τη βιογραφία του, είναι «μια μη συνηθισμένη παρουσία. Είναι προικισμένος με μια ασύλληπτη ενορατική ικανότητα και μια πρωτοφανή, για τα ανθρώπινα δεδομένα, αντίληψη». Κατά δήλωσή του ο Π. Χαϊκάλης έχει πειστεί από τη διδασκαλία του Τσάτσαρη, ο οποίος από το Κιάτο όπου εδρεύει εκδίδει αλλεπάλληλες μελέτες παραψυχολογίας, συμπαντικού στοχασμού κ.λπ., μιλώντας για «υπερθέσεις του φωτός», για «οργανογράμμωση» και διάφορες άλλες έννοιες δικής του επινόησης, οι οποίες, πάντα κατά την προσωπική του σκέψη, υπερβαίνουν τα γήινα όρια της Φυσικής, της Χημείας και της Βιολογίας. Ο Ιωάννης Τσάτσαρης καταπιάνεται με κάθε είδους θέμα - είτε αφορά την καταγωγή και τον προορισμό του ανθρώπου, είτε με φαινόμενα, όπως π.χ. την ομίχλη που είχε σκεπάσει την Αττική τον Φεβρουάριο του 2014. Οπως και να ’χει, ο Τσάτσαρης ανέκαθεν έλεγε για τον εαυτό του ότι είναι ο μόνος που έχει όλες τις απαντήσεις.


Οι διαφημίσεις για τις αστρολογικές δραστηριότητες του κ. Παύλου Χαϊκάλη (αριστερά) δεν 
αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης των επιλογών του. Ουδείς όμως γνωρίζει αν είχε προβλέψει και την υφυπουργοποίησή του
Ο δεύτερος μεγάλος δάσκαλος και καθοδηγητής του Παύλου Χαϊκάλη, αυτή τη φορά στην πολύ πιο συγκροτημένη «επιστήμη» της Αστρολογίας, ήταν ο γνωστός ειδικός περί του ζωδιακού κύκλου και ερμηνευτής των πλανητικών κινήσεων Γιάννης Παναγιωτόπουλος. Περί το μέσον της δεκαετίας του ’90, όταν ο Χαϊκάλης αποφάσισε να μελετήσει συστηματικά την Αστρολογία, ο Παναγιωτόπουλος διαδραμάτισε καθοριστικής σημασία ρόλο στη μύηση του ηθοποιού στο συγκεκριμένο πεδίο. Μάλιστα, κατά τη γνώμη του Χαϊκάλη, η σχέση των δύο ανδρών ήταν «θέμα μοίρας». Μέσα σε λίγα χρόνια, σπουδάζοντας δίπλα στον Γιάννη Παναγιωτόπουλο, o οποίος αναδείχθηκε επί της ουσίας σε μέντορά του, ο Παύλος Χαϊκάλης εμβάθυνε στην Αστρολογία, επιδεικνύοντας εντυπωσιακές ικανότητες και επίμονη φιλομάθεια. Η Αστρολογία για τον Χαϊκάλη δεν ήταν απλώς ένα πάρεργο ή ένα χόμπι, αλλά ένα πάθος, το οποίο μάλιστα είχε τη δυνατότητα να του προσφέρει το «γνώθι σαυτόν» που ποθούσε. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος σε εκ βαθέων συνεντεύξεις του φρόντιζε να φαίνεται ότι αντιμετωπίζει νηφάλια και ψύχραιμα την ενασχόλησή του με την Αστρολογία, δηλώνοντας π.χ. ότι «δεν πρέπει να είμαστε εξαρτημένοι, γιατί υπάρχουν και πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε. Αλλά η Αστρολογία έχει τεράστιο ενδιαφέρον ως έρευνα και νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο να ψάχνεις να βρεις τις αιτίες - και πάνω απ’ όλα να ερμηνεύεις και να φιλοσοφείς τη ζωή μέσα από αυτή τη ματιά». 


Ωστόσο, το πόσο σημαντική ήταν η Αστρολογία στη ζωή του φάνηκε από το ότι προσπάθησε να αξιοποιήσει επαγγελματικά τις δύο του ιδιότητες, του ηθοποιού και του αστρολόγου. Καθώς ανάμεσα στον νυν υφυπουργό και τον δάσκαλό του αναπτυσσόταν μια ισχυρή προσωπική φιλία, σχεδόν φυσικά προέκυψε η ιδέα της συνεργασίας. Καταρχάς ο Χαϊκάλης, μετά από ένα σημαντικό χρονικό διάστημα εκπαίδευσης και μαθητείας στη γνώση των άστρων, κρίθηκε άξιος ώστε να περιληφθεί όχι πλέον στους μαθητές, αλλά στους συνεργάτες της σχολής του Γιάννη Παναγιωτόπουλου. Οποιος ενδιαφερόταν να μελετήσει εις βάθος την Αστρολογία θα μπορούσε να το κάνει υπό την καθοδήγηση του Παύλου Χαϊκάλη, φυσικά εξ αποστάσεως. 
Παράλληλα, βέβαια, το ταλέντο του με τα ωροσκόπια δεν έμεινε κρυφό στον καλλιτεχνικό κύκλο και γρήγορα ο ένας μετά τον άλλον, επώνυμα πρόσωπα της ελληνικής showbiz προσέτρεχαν σ’ εκείνον για μια πρόβλεψη των μελλουμένων τους. Η Ναταλία Γερμανού, για παράδειγμα, είχε ακούσει από τον Παύλο Χαϊκάλη -και μάλιστα τρις- ότι πρέπει να φυλάγεται από κάτι συγκεκριμένο. Η προφητεία επαληθεύτηκε στο ακέραιο.

Ενα αστρολογικό τρίο

Ο Χαϊκάλης μοιράζεται τις αστρολογικές ανησυχίες του με τους πιο στενούς του φίλους, με ανθρώπους όπως το υπερ-επιτυχημένο δίδυμο των θεατρικών συγγραφέων-σεναριογράφων Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, οι οποίοι έχουν επίσης παρόμοιες πνευματικές ανησυχίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις άντρες είχαν συχνά μακρές «συνεδρίες» κατά τις οποίες αντάλλασσαν απόψεις επί ζωδιακών ζητημάτων, κάνοντας πολύωρες συζητήσεις.
Η φιλία του Χαϊκάλη ιδιαίτερα με τον Δημήτρη Αποστόλου οδήγησε και αυτή σε ένα επαγγελματικό σχέδιο, καθώς στον κύκλο τους προστέθηκε μια ταλαντούχος αστρολόγος, η Σμάρω Σωτηράκη. Μαζί της ο Παύλος Χαϊκάλης προχώρησε τόσο ώστε να ετοιμάσει ένα δοκιμαστικό επεισόδιο (πιλότο), το οποίο είχε σκοπό να υποβάλει προς έγκριση στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.  Εάν η ιδέα του Χαϊκάλη τύγχανε της κατάλληλης υποδοχής, ο ηθοποιός θα έβλεπε άλλο ένα μεγάλο του όνειρο να πραγματοποιείται, καθώς θα ήταν ο ουσιαστικός πρωταγωνιστής μιας εκπομπής αποκλειστικά για την Αστρολογία. 
Δυστυχώς γι’ αυτόν, όμως, παρά τη θετική ανταπόκριση από τους υπεύθυνους του ALTER, η κατάρρευση και το κλείσιμο του καναλιού έθεσαν άδοξο τέλος στο όλο σχέδιο. Τουλάχιστον όμως η Σμάρω Σωτηράκη παρέμεινε στον χώρο και σήμερα είναι συνεργάτιδα της Ασης Μπήλιου στην αστρολογική εκπομπή του ALPHA. 


Τα διαφημιστικά δημοσιεύματα του αστρολόγου Χαϊκάλη 


Μιλώντας με αμιγώς ζωδιακούς όρους, ο Παύλος Χαϊκάλης, που γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου του 1959, είναι Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη. Η αποκωδικοποίηση των πλανητικών συνδυασμών τον γοήτευσε ήδη από την παιδική του ηλικία. Πιθανώς μάλιστα η Αστρολογία να ήταν μια διέξοδος στις αγωνίες και τη θλίψη ενός αγοριού που έχασε πολύ νωρίς τον πατέρα του. «Η Αστρολογία ήρθε στη ζωή μου ως εσωτερική αναζήτηση», έχει δηλώσει ο ίδιος, εξηγώντας ότι «έψαχνα από μικρός ποιοι είμαστε, πού πάμε, τι είναι αυτό που ρυθμίζει τη ζωή μας, αν υπάρχει αδικία στο σύμπαν, τι εκπροσωπεί το σύμπαν, η σχέση του με τους ανθρώπους, η Γη σε σχέση με τους πλανήτες κ.λπ. Από την ηλικία των 10 ετών ασχολούμαι με το αντικείμενο αυτό, ψάχνω και ψάχνομαι από τότε που πέθανε ο πατέρας μου. Ηταν μία εσωτερική αναζήτηση. Ξαφνικά όλο αυτό το πράγμα έφτασε στο πλήρωμα του χρόνου και ήρθε στη ζωή μου ολοκληρωμένα, αλλά δεν μιλάω ποτέ για την Αστρολογία - όπως δεν μιλάνε και πολλοί ακόμη ερευνητές. Σε αυτό το κομμάτι, το ερευνητικό, θέλω να μείνω, γιατί νομίζω ότι η Αστρολογία έχει χάσει το χρώμα της, αποτελεί πλέον αντικείμενο χλεύης. Δε ξέρω γιατί, ίσως επειδή έχει “φορεθεί”, ίσως επειδή δεν έχει μεταδοθεί καλά στον κόσμο, ίσως επειδή υπάρχουν πολλά προβλήματα, δεν ξέρω. Η Αστρολογία δεν είναι επιστήμη της πλάκας, αν ο Θαλής Μιλήσιος ήταν τρελός και βλάκας, παρανοϊκός, κάποιος που θεωρείται ένας από τους Επτά Σοφούς της αρχαιότητας, τότε, ναι, έχουμε πρόβλημα».

Οπως δήλωνε στις παλαιότερες συνεντεύξεις του, τότε που δεν απασχολούσε την κοινή γνώμη με τον πολιτικό του λόγο ή το βουλευτικό (υπουργικό στο εξής) έργο του, στους αστρολογικούς χάρτες αναζητούσε υπαρξιακές απαντήσεις. Μαζί με αυτές και μια εσωτερική ειρήνη, για την οποία έλεγε ότι «είναι πιο ισχυρή ακόμη και από την παγκόσμια ειρήνη, καθώς μέσα από την υποταγή σου ως ατόμου στο σύμπαν νιώθεις πραγματικά ελεύθερος. Νιώθεις την ελευθερία της μοναδικότητας». 

Δεν είναι σαφές εάν τέτοιου τύπου ενατενίσεις θα τον βοηθήσουν στη θητεία του ως υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων - και δη σε μια περίοδο όπου το Συνταξιοδοτικό βρίσκεται, για άλλη μια φορά, ενώπιον τεράστιων απειλών. Οταν όμως οι λύσεις δεν βρίσκονται στα έγγραφα και τους αριθμούς, ίσως το να σηκώνει κάποιος το βλέμμα στα άστρα να είναι κάποια παρηγοριά - αρκεί, βέβαια, να μην είναι ανάδρομος ο αστερισμός της Quadriga.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (31)

ΜΑΝΟΛΗΣ

ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ.

Προβλέψεις

Θα του βγάλουμε όμως το καπέλο αν τα άστρα είχαν προβλέψει ότι ο Βαρουφάκης - αντί για περισσότερη ρευστότητα που υποσχόταν - θα ...κατάστρεφε και τις τράπεζες (!), - αντί για περισσότερη ανάπτυξη που υποσχόταν - θα έφερνε ...ύφεση (!) και - αντί για ελάφρυνση και διαγραφή χρέους - θα έφερνε νέα τεράστια αύξηση του δημόσιου χρέους (το ΔΝΤ το προβλέπει να φτάσει τώρα 200% του ΑΕΠ στο τέλος του χρόνου). Αν ο Χαϊκάλης κατάφερε να τα διαβάσει όλα αυτά στα άστρα εκ των προτέρων, τότε μπράβο του! να διαβάσει όμως και να μας πει, ποιά κορόιδα τελικά θα πληρώσουν αυτές τις τεράστιες και ανυπολόγιστης έκτασης ζημιές Βαρουφάκης, ποιοί ηλίθιοι θα βρεθούν να πληρώσουν όλα αυτά! δεν πληρώνω! απαιτώ να διαβάσει τώρα στη γυάλα του ο Χαϊκάλης ότι όλα αυτά τα τεράστια ποσά θα τα πληρώσει ο Βαρουφάκης από την τσέπη του!

ενταξει

μιλάμε για ΤΟΝ φελλό

Πτολεμαίος

Να σε πω τη μοίρα σου, να σε πω το ριζικό σου.... Χάιλ χαικαλί... Τι λενε τ άστρα θα μας το δώσουν το τρίτο μνημόνιο υπογεγραμμένο; Και ποσο θ αντέξει η αριστερα; Οταν ο Πλούτωνας έλθει σε ευθεία με Άρη κι ο Χάρων με την Σελήνη, ποσο ξύλο θα φάτε; Ελα τωρα ρίχτα τα χαρτιά. Ακόμα καταμπρα... Χόκους ποκους..

Ειναι

Από τους καλύτερους μελοντολογους.....λέει την.... φέτα !!!!!!

Anna

Όσοι δεν ξέρετε από αστρολογία η δεν έχετε ασχοληθεί η δεν πιστεύετε ειναι δικαίωμα σας αλλά μην κάνετε σχόλια η αστρολογία ειναι επιστήμη πανάρχαια και ειναι φοβερή, επίσης όσοι ασχολούνται ειναι και φοβεροί στα μαθηματικά και στην φυσική , και για να σας ενημερώσω στο πανεπιστήμιο του Κάρντιφ στην Ουαλία κανείς και μάστερ , το κάνω εγώ τώρα . Όσο για τον κύριο Χαϊκάλη ξέρω ότι ειναι μεγάλος γνωστής της σωστής αστρολογίας ,και όχι της αστρολογίας των εφημερίδων και περιοδικών

ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΘΕΝΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ -ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ-, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΑ- ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ- ΠΡΑΜΑΤΑ, ΝΑΟΥΜΕ. <br>

Ουαλος ψηλός

Hahahahagaaaaaaaaaaaaa .... Στα Ουαλικά....

ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ

ΑΝΝΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, (ΑΝ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΑΙΚΣΥ ΛΙΚΥΩ).

Οράματα ΣΥΡΙΖΑ κι ΑΝΕΛ

Το ό,τι η αστρολογία είναι "πανάρχαια" και "επιστήμη" είναι σε μεγάλο βαθμό αντιφατικό. Άλλωστε στηρίζεται στην υπόθεση ότι όλα τα ουράνια σώματα γυρνάνε γύρω από τη γη που είναι το κέντρο του σύμπαντος. Σε πλήρη αρμονία με την παλαιολιθική ιδεολογία και αγραμματοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ. Επιστροφή στο παρελθόν και στις γνώσεις της εποχής των σπηλαίων. Αυτό είναι όραμα. Μια Ελλάδα βουτηγμένη στην αγραμματοσύνη, στον μαρξισμό-λενινισμό του παρελθόντος και των κατεστραμμένων χωρών και λαών, στα ωροσκόπια, στην αφέλεια, στους δημαγωγούς και στα λεφτά υπάρχουν (θα τα φάμε τώρα από τους κουτόφραγκους), οπισθοπορεία με τους πρόωρους συνταξιούχους μας, τις ΕΡΤ και τις ΔΕΚΟ μας, ολοταχώς προς τα πίσω!

Θανάσης

Ως απόφοιτος του πανεπιστημίου του Κάρντιφ του τμήματος Μηχ/γίας, με πτυχίο (1995) και μάστερ διετές στην Πυρηνική Φυσική (1997), σε θερμοπαρακαλώ να σταματήσεις να αναμεταδίδεις ανοησίες και να προσβάλεις ένα από τα πιο ιστορικά ακαδημαϊκά ιδρύματα της Ευρώπης.

Μεταρρυθμιστής

Θέλω να "τον λαδώσω αυτόν τον τύπο για να ρίξει την κυβερνηςη"ΤΣΙΠΡΑΨΕΚΑΝΕΛ" μην το πείτε όμως γιατι φοβάμαι τον εισαγγελέα !! Μάλλον βρήκα και τι θα του δώσω για να μην αρνηθεί την προσφορά μου !!! Γιαουρτλού !!και κεφτέδες της κυρα Μαρίας !! Επιδόρπιο "καζάν ντι πι"Και τελος με την κυβερνηςη ΣΥΡΙΖΑ ΨΕΚΑΝΕΛ ! Πιστεύω να προλάβει να τελειώσει και το δημιουργικό του έργο της επίλυσης του ασφαλιστικού !!!

ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ

ΣΑΣ ΤΟΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ: ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ''ΒΑΣ ΒΑΣ ΒΑΣ, Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΒΑΣ ΒΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...'' ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΜΠΑΚΗ, ΠΟΥ ''ΠΕΡΑΣΑΝ'', ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ... Α, ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α. ΠΟΥ ΤΗΝ ''ΚΑΝΕΙ ΛΟΥΗΣ'' ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΑΡΑΣ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ''ΚΛΕΙΣΙΜΟ'' ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΝΗΘΕΙ...

ενω...

με τον Μπένυ, τον ΓΑΠ και τον Σαμαρά την είδαμε την προκοπή που δεν ήταν αστρολόγοι... Ξαφνικά μετα τον Βαρουφάκη βρήκαμε και τον Χαϊκάλη για να πιπιλάμε ...

maria

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ !!!! αυτό ισχυει για τον Χαικαλη και το ΣΥΡΙΖΑ

456

Καμιά επιστημονική βάση δεν έχουν τα ζώδια. Πάντα με προβλημάτιζε πόσο εύκολα μας τα πλασάρουν σαν δεδομένα σε εκπομπές και έντυπα. Αλλά σαν κάθε μπίζνα, όσο πουλάει θα "παίζει".

Λούλης

Όχι φίλε δεν είναι έτσι. Εγώ κάθε μέρα διαβάζω το ζώδιό μου. Αν για παράδειγμα λέει αυτή η εβδομάδα θα είναι ερωτική, τότε κάνω τρελό έρωτα με την γυναίκα μου όλη τη βδομάδα. Αν πει δεν είναι ερωτική, τότε δεν κάνω τίποτα. Εξαρτάται φυσικά και τι λέει το ζώδιο της γυναίκας μου. Αν τώρα το ζώδιο μου λέει θα πάρω λεφτά, βγαίνω και μαζεύω λεφτά. Αν λέει για ταξίδια, τότε κάνω ταξίδια. Πότε στην Τουρκία, πότε στην Ασία, αναλόγως.. Αν λέει νέες γνωριμίες, τότε κάνω χαβαλέ με διάφορες παρέες στην παραλία. Πάντως όλα βγαίνουν σωστά με το ζώδιό μου! Δοκίμασέ το κι εσύ. Είναι καλή φάση.

50-50

συμπέρασμα : ο Σεφερλής για πρωθυπουργός και ο Ψάλτης πρόεδρος της δημοκρατίας

Συμφωνώ αλλά με μια επισήμανση:

Ο κύριος Ψάλτης έχει επίγνωση του ιδιαίτερου ταλέντου του. Ο ίδιος είχε πει σε εκπομπή ότι κακώς είναι στην βουλή τραγουδιστές, ηθοποιοί κλπ και όχι τόσα νέα παιδιά με πτυχία, με γνώσεις πολιτικής επιστήμης κλπ. Επομένως δεν αξίζει να κατηγορηθεί. Ας τα χώσουμε απλά στα βούρλα που είναι άσχετοι και θέλουν να το παίξουν "σωτήρες" ή απέκτησαν εύκολα τις όποιες χαρτούρες λόγω αναγνωρισιμότητας και τώρα το παίζουν βολευτές και υπουργοί στην καμπούρα μας.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης