Παύλος Χαϊκάλης: Είμαι έτοιμος για δουλειά, από Δευτέρα

Παύλος Χαϊκάλης: Είμαι έτοιμος για δουλειά, από Δευτέρα

«Είναι πιο δυνατό το συναίσθημα ευθύνης που νιώθω απέναντι στους πολίτες από το να ασχοληθώ με τα σχόλια που κάνουν για την υπουργοποίηση μου», λέει ο Παύλος Χαικάλης στο protothema.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Είμαι έτοιμος για δουλειά, από Δευτέρα
Ήρεμος, χαλαρός, χαμογελαστός και σε κάθε περίτωση έτοιμος για σκληρή δουλειά στο υπουργείο δηλώνει ο πασίγνωστος κωμικός ηθοποιός και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο οποίος υπουργοποιήθηκε μετά τον ανασχηματισμό που έγινε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Και αν τα social media πήραν «φωτιά» με αιχμηρά σχόλια για την υπουργοποίησή του εκείνος φαίνεται να μη μπαίνει στη διαδικασία να ασχοληθεί με ό,τι γράφεται και ακούγεται τις τελευταίες ώρες.

Η επικοινωνία μας ξεκινά με ένα σχόλιό του, αλλά εξελίσσεται σε μία ενδιαφέρουσα αυθόρμητη και ειλικρινή συνέντευξη. «Πιο πολύ με απασχολεί το να κάνω καλά τη δουλειά μου, με συνέπεια από το να κάτσω και να ασχολούμαι ή να λέω για το εάν γνωρίζω το αντικείμενο του υπουργείου ή όχι, να ξέρω ότι υπήρξα όλο αυτό το διάστημα τομεάρχης σε θέματα εργασίας και ως εκ τούτου δεν πηγαίνω στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα» είπε ο κ. Χαϊκάλης.

Κλείσιμο
«Είναι δύσκολη περίοδος και με απασχολεί να είμαι αποτελεσματικός και να μπορέσω να βοηθήσω τους πολίτες. Φυσικά και είναι χαρά και ικανοποίηση η εξέλιξη της υπουργοποίησης αλλά από Δευτέρα θέλει δουλειά είμαι έτοιμος», δήλωσε στο protothema.gr.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης