Ενδιαφέρον Γιούνκερ για το Κυπριακό

Ενδιαφέρον Γιούνκερ για το Κυπριακό

Γιούνκερ και Μπαρθ Έιντε συζήτησαν τον ευρωπαϊκό χαρακτήρα που πρέπει να έχει μια λύση η οποία θα συμφωνηθεί και πώς οι αρχές θα ενσωματωθούν σε μια τελική λύση

Ενδιαφέρον Γιούνκερ για το Κυπριακό
Πολύ παραγωγική, χαρακτήρισε ο Εκπρόσωπος Τύπου της  Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ στη Κύπρο (UNFICYP) Aleem Siddique, τη συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έσπεν Μπαρθ Έιντε.

Ο κ. Siddique είπε ότι οι δύο είχαν «μια πολύ παραγωγική συνάντηση στο πλαίσιο προγεύματος κατά το οποίο ο κ. Έιντε ενημέρωσε τον Πρόεδρο Γιούνκερ για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις ειρηνευτικές συνομιλίες».

Ανέφερε επίσης ότι συζήτησαν τον ευρωπαϊκό χαρακτήρα που πρέπει να έχει μια λύση η οποία θα συμφωνηθεί και πώς οι αρχές θα ενσωματωθούν σε μια τελική λύση.

Σε ανάρτηση νωρίτερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με σχετική φωτογραφία, ο κ. Έιντε αναφέρθηκε σε συνάντηση κατά την οποία διαπιστώθηκε ταυτότητα απόψεων για το "πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την προσπάθεια των Κυπρίων για επανένωση".

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης