ΝΔ: «Συμφωνία τώρα για το ευρώ και την Ευρώπη»

ΝΔ: «Συμφωνία τώρα για το ευρώ και την Ευρώπη»

Η αξιωματική αντιπολίτευση δίνει στον πρωθυπουργό εξουσιοδότηση να φέρει συμφωνία και εντολή για να αποτρέψει την έξοδο από την Ευρώπη και το Ευρώ, είπε στην εισήγησή του ο Ε. Μεϊμαράκης

ΝΔ: «Συμφωνία τώρα για το ευρώ και την Ευρώπη»
«Συμφωνία τώρα και τα υπόλοιπα μετά», είναι το μήνυμα που ετοιμάζεται να εκπέμψει η αξιωματική αντιπολίτευση κατά τη σημερινή κοινοβουλευτική διαδικασία, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από το κλίμα που διαμορφώνεται στην εν εξελίξει συνεδρίαση του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης στην εισήγησή του επανέλαβε με έμφαση τη θέση του κόμματός του που είναι ότι «μέχρι την Κυριακή η χώρα θα πρέπει να έχει συμφωνία που θα την κρατά στο ευρώ και στην Ευρώπη».
 
Όπως είπε, η ΝΔ ξεκαθαρίζει απέναντι στον πρωθυπουργό ότι του δίνει  εξουσιοδότηση να φέρει συμφωνία. Και επιπλέον, «εντολή για να αποτρέψει την έξοδο από την Ευρώπη και το Ευρώ».


«Για το πως φτάσαμε στην όποια συμφωνία θα μιλήσουμε μετά», φέρεται να υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης μιλώντας στα στελέχη της ΝΔ.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης