Ελένη Σωτηρίου (ΣΥΡΙΖΑ): Αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να ψηφιστούν

Ελένη Σωτηρίου (ΣΥΡΙΖΑ): Αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να ψηφιστούν

Τονίζει ότι είναι ευθύνη της κυβέρνησης οι πολιτικές εξελίξεις που θα προκληθούν
 

Ελένη Σωτηρίου (ΣΥΡΙΖΑ): Αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να ψηφιστούν
Ισχυρούς κλυδωνισμούς στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί το περιεχόμενη της ελληνικής πρότασης για συμφωνία με τους εταίρους, καθώς πληθαίνουν οι βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος που προχωρούν σε ξεκάθαρες δηλώσεις καταψήφισης.

Το νέο «χτύπημα» ήρθε από την κυρία Ελένη Σωτηρίου, βουλευτή Περιφέρειας Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μιλώντας στον «Δρόμο της Αριστεράς» έκανε το εξής σχόλιο: «Τα μέτρα που προτείνονται από την κυβέρνηση και μαθαίνουμε από διαρροές, ξένα Μέσα και non paper, δεν μπορούν να «καλλωπιστούν», δεν μπορούν να υποστηριχθούν, δεν μπορούν να ψηφιστούν». 

Κλείσιμο
Μάλιστα, η βουλευτής επιρρίπτει την ευθύνη ενδεχόμενης καταψήφισης στην κυβέρνηση προειδοποιώντας: «Η ευθύνη για τις πολιτικές εξελίξεις που συνεπάγεται η κατάθεση τέτοιων μέτρων θα ανήκει σε όσους προχωρούν σε αυτές τις επιλογές».

Όπως, τονίζει, «εκείνο που σήμερα χρειάζεται είναι να πειθαρχήσουμε στην προγραμματική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ να καταργηθεί το καθεστώς των Μνημονίων. Αλλά και στη θέληση του λαού και την ιστορική δυνατότητα για μια χώρα με αξιοπρέπεια, δημοκρατία και ανεξαρτησία και όχι χώρα περιορισμένης κυριαρχίας-αποικία των διεθνών τοκογλύφων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης