Κοδέλας (ΣΥΡΙΖΑ): Αυτή η συμφωνία δεν πρέπει να έρθει στη Βουλή και δεν μπορεί να ψηφιστεί

Κοδέλας (ΣΥΡΙΖΑ): Αυτή η συμφωνία δεν πρέπει να έρθει στη Βουλή και δεν μπορεί να ψηφιστεί

Αντί να ανακουφίζεται ο κόσμος και η κοινωνία από τα υπέρμετρα βάρη, πάμε και φορτώνουμε επιπλέον βάρη όπως η αύξηση του ΦΠΑ, δήλωσε ο βουλευτής Αργολίδας



Κοδέλας (ΣΥΡΙΖΑ): Αυτή η συμφωνία δεν πρέπει να έρθει στη Βουλή και δεν μπορεί να ψηφιστεί
Μήνυμα στην κυβέρνηση ότι συμφωνία που θα προσθέτει νέα βάρη και δεν δίνει διέξοδο στη χώρα δεν πρέπει να έρθει στη Βουλή έστειλε με δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδέλας.

Παράλληλα άσκησε κριτική ότι χάθηκε χρόνος από την 20η Φεβρουαρίου και έκανε λόγο για λάθος εκτίμηση «ότι θα βρεθεί με έναν σχετικά εύκολο τρόπο μια συμφωνία με τους δανειστές».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον βουλευτή Αργολίδας με τη συμφωνία «αντί να πάμε αντίστροφα, να ανακουφίζεται ο κόσμος και η κοινωνία από τα υπέρμετρα βάρη, πάμε και φορτώνουμε επιπλέον βάρη όπως η αύξηση του ΦΠΑ», ευνοούνται τα μονοπώλια με την περαιτέρω απορρύθμιση της αγοράς και δίνεται «πράσινο φως στη συνέχιση του αποικιακού τύπου ιδιωτικοποιήσεων στη χώρα μας μέσω ΤΑΙΠΕΔ».

«Να μην μας σύρουν σε μια συμφωνία, η οποία θα μας φέρει σε αντίθεση με όσα λέγαμε και για όσα μας ψήφισε ο κόσμος και ενάντια στις κοινωνικές ομάδες που δεν είναι απέναντί μας. Γι’ αυτό δεν πρέπει να έρθει στην ελληνική Βουλή (η συμφωνία) κι αν έρθει, προφανώς ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του κι εγώ θα αναλάβω τη δική μου. Δεν μπορεί να ψηφιστεί μια τέτοια συμφωνία» κατέληξε ο κ. Κοδέλας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη διαφωνία του και μέσω Facebook γράφοντας ότι «δεν έχουμε δικαίωμα να ματαιώσουμε τις προσδοκίες του λαού μας ολοκληρώνοντας αυτό που άφησαν πίσω τους μνημονιακοί».

Με την ανάρτησή του, μάλιστα, επαναλαμβάνει ότι «όρος επιβίωσης, αξιοπρέπειας και ανασυγκρότησης της χώρας είναι η απαλλαγή από το μνημονιακό καθεστώς».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης