Αλ Σάλεχ: Ο Παπανδρέου στις ευρωεκλογές στήριξε ΔΗΜΑΡ

Αλ Σάλεχ: Ο Παπανδρέου στις ευρωεκλογές στήριξε ΔΗΜΑΡ

Η αναπληρώτρια γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ θύμισε πως ο πρώην πρωθυπουργός στήριξε προεκλογικά την Μαριλένα Κοππά, η οποία ήταν υποψήφια με το κόμμα του κ. Κουβέλη

Αλ Σάλεχ: Ο Παπανδρέου στις ευρωεκλογές στήριξε ΔΗΜΑΡ
Χωρίς τέλος δείχνει να είναι ο… σπαραγμός στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ της προεδρικής φρουράς και της ομάδας του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Τα πυρά πέφτουν εκατέρωθεν σχεδόν σε καθημερινή βάση και θεωρείται πολύ πιθανόν πια πως σύντομα, ακόμα και πριν ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, θα υπάρχουν εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Από την πλευρά του «βενιζελικού» μπλοκ τα ξημερώματα της Τρίτης, στην ενημερωτική εκπομπή του Κontra με τον Αιμίλιο Λιάτσο η αναπληρώτρια γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτη Αλ Σάλεχ δήλωσε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν στήριξε το ΠΑΣΟΚ στην ευρωεκλογές, αλλά τη Δημοκρατική Αριστερά.

Η κα Αλ Σάλεχ θύμισε πως στις ευρωεκλογές ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής της Ελιάς και μαζί με τους συνυποψήφιους που έδιναν αγώνα πόρτα – πόρτα, όπως είπε, συναντούσε παλιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που έλεγαν πως δεν θα τους ψηφίσουν, επειδή ταυτίζονται με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Αμέσως μετά η κα Αλ Σάλεχ δήλωσε πως ο πρώην πρωθυπουργός στήριξε αντίπαλο, του ΠΑΣΟΚ, και, συγκεκριμένα, τη Δημοκρατική Αριστερά. Πρόσθεσε, δε, ότι στήριξε προεκλογικά την Μαριλένα Κοππά, η οποία ήταν υποψήφια με το κόμμα του κ. Κουβέλη.

Έτσι οι αναφορές της αναπληρώτριας γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στον Γιώργο Παπανδρέου θύμισαν τις αιχμές που άφησε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος στην επέτειο των 40 ετών από την Διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου.    
Κλείσιμο
 
«Προχωράμε όλοι μαζί, αλλά με έναν όρο: όσοι ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ μέσα στο παραβάν του εκλογικού κέντρου. Μονον αυτόν τον όρο θέτω», είχε πει τότε ο κ. Βενιζέλος προκαλώντας αίσθηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης