Μελάς: Θα ψηφίσω και αντίθετα από την κομματική γραμμή

Μελάς: Θα ψηφίσω και αντίθετα από την κομματική γραμμή

«Αν είναι να ψηφίσω κάτι καλό για το λαό, θα ψηφίσω και αντίθετα από την κομματική γραμμή και δεν έχω πρόβλημα να φύγω, όπως έφυγα από τη Ν.Δ», ξεκαθάρισε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων  

Μελάς: Θα ψηφίσω και αντίθετα από την κομματική γραμμή
Για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί μετά την απόφασή του την Κυριακή, κατά το συνέριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, να μην σηκώσει το χέρι του και να συμφωνήσει με την θέση του κόμματος να μην ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας, μίλησε ο βουλευτής Παναγιώτης Μελάς. 

Ο κ. Μελάς ξεκαθάρισε μιλώντας στο Βήμα FM ότι η απόφασή του θα εξαρτηθεί από τη μελέτη που θα κάνει μέχρι τότε για το τι θα είναι για το καλό του λαού και ξεκαθάρισε ότι δεν δεσμεύεται από κομματικές γραμμές. 

«Γιουχαρίσματα δεν υπήρξαν. Κάποιοι φώναξαν, αλλά κατέβηκα κάτω και συνομίλησα με κόσμο. Ένας-δυο μου είπαν γιατί δεν θα ψηφίσω Πρόεδρο και ήταν καμιά δεκαριά γύρω και τους ρώτησα τι θέλουν, αν θέλουν να ψηφίσω ή να μην ψηφίσω ή να ψηφίσω πρόχειρα», σημείωσε. 

Κλείσιμο
Μιλώντας για το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε «Όταν λένε για ιδεολογική ταυτότητα, δεν έχουμε την ίδια με τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ και είναι γεγονός ότι θα υπήρχαν αντιρρήσεις και διαφορετικές απόψεις σε πολλά θέματα. Γι’ αυτό σας λέω, γι’ αυτές τις κόκκινες γραμμές που λέει ο Πάνος Καμμένος, να τις κάνουμε πράξη. Να τις υπογράψουμε.

Αυτές τις στιγμές, δεν θα έπρεπε όλα τα κόμματα να καθίσουν μαζί και να βοηθήσουν τον ελληνικό λαό; Είναι 6.300.000 στα όρια της φτώχειας, δεν πρέπει να κοιτάξουμε το λαό πρώτα και να τον βάλουμε πάνω από όλα τα κόμματα; Μαζί να βρούμε τις καλύτερες λύσεις, όχι πάνω απ’ όλα τα κόμματα και ο καθένας να κοιτάει τη δική του θέση και καρέκλα. Να δούμε τις καλύτερες λύσεις».

Τέλος αναφερόμενος για το αν τα λεγόμενα Καμμένου περί «αποκεφαλισμών», τον αφορούν προσωπικά, τόνισε ότι «Τον είχα ρωτήσει και μου είχε πει ότι δεν αφορά τίποτε εμένα, ούτε οι αποκεφαλισμοί ή τα μαξιλάρια. Εγώ λοιπόν το λέω ξεκάθαρα: λειτουργώ κατά συνείδηση και για το καλό του λαού θα κάνω ό,τι θα κάνω. Άμα είναι για το καλό του, θα ψηφίσω (Πρόεδρο). Αν δεν είναι, δεν θα ψηφίσω.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης