Μελάς: Δεν έχω αποφασίσει αν θα μιλήσω στο συνέδριο των ΑΝΕΛ

Μελάς: Δεν έχω αποφασίσει αν θα μιλήσω στο συνέδριο των ΑΝΕΛ

Ο βουλευτής είπε πως θα λάβει την απόφασή του μετά την άλλη ομιλία που θα απευθύνει ως προσκεκλημένος του Πανεπιστημίου Πειραιώς


Μελάς: Δεν έχω αποφασίσει αν θα μιλήσω στο συνέδριο των ΑΝΕΛ
Ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα μιλήσει στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν συμφωνεί με το προτεινόμενο πρόσωπο, παρά την κομματική γραμμή για οριζόντια καταψήφιση.

Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο κ. Μελάς είπε, όμως, πως εμμένει στις απόψεις του και πως θα λάβει την απόφασή του μετά την άλλη ομιλία που θα απευθύνει ως προσκεκλημένος του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Πάντως, ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Χαϊκάλης, στη σύντομη τοποθέτησή του, άσκησε σκληρή κριτική σε όσους αποστασιοποιούνται από τις αποφάσεις του κόμματος.

Κλείσιμο
«Ο κόσμος μας έκανε βουλευτές, ψηφίζοντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες», είπε και πρόσθεσε πως το συμφέρον του ελληνικού λαού είναι «η ιδρυτική μας διακήρυξη και δεν αμφισβητείται από κανέναν», παραπέμποντας στις δηλώσεις Μελά.

Τέλος, ο κ. Χαϊκάλης απευθυνόμενος στον Πάνο Καμμένο τον χαρακτήρισε «εθνικό κεφάλαιο που δεν ψήφισε ποτέ κανένα μνημόνιο».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης