Επίσκεψη του ζεύγους Σαμαρά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Επίσκεψη του ζεύγους Σαμαρά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και συναντήθηκαν και γευμάτισαν με τα παιδιά που βρίσκουν στέγη και φροντίδα εκεί

Επίσκεψη του ζεύγους Σαμαρά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»
Στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού» στα Μελίσσια βρέθηκε το Σάββατο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Γεωργία.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το έργο της οργάνωσης και συνεχάρη τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, ενώ με τη σύζυγό του ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης και συναντήθηκαν και γευμάτισαν με τα παιδιά που βρίσκουν στέγη και φροντίδα εκεί.



«Ήρθαμε να σας ευχαριστήσουμε ως μία απλή οικογένεια, αποτελείτε έμπνευση, το έργο σας είναι πολυσήμαντο για όλη την Ελλάδα», είπε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος ενημερώθηκε πως το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα δωρίσει στο ΕΚΑΒ άλλες τρεις κινητές μονάδες για νεογνά και παιδιά, πέραν των οκτώ που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια.
Κλείσιμο



Από την πλευρά του ο κ. Γιαννόπουλος επισήμανε τις δυσκολίες που υπάρχουν και έφερε ως παράδειγμα το γεγονός ότι χρειάστηκαν τέσσερις μήνες για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να περάσουν οι τρεις κινητές μονάδες στο ΕΚΑΒ. Όπως τόνισε, μάλιστα,  θα πρέπει να αλλάξει η διαδικασία που ακολουθείται για τις υιοθεσίες.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης