Κουτσούμπας: Δίπολο της νέας συμφοράς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Κουτσούμπας: Δίπολο της νέας συμφοράς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε. επιτέθηκε σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, ενώ ανέβασε πολύ ψηλά τους τόνους κατά της Χρυσής Αυγής

Κουτσούμπας: Δίπολο της νέας συμφοράς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε. Δημήτρης Κουτσούμπας επιτέθηκε από τη Λαμία τόσο στην κυβέρνηση για τα μέτρα που έχει πάρει όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ για «κοκορομαχίες αποπροσανατολισμού» χαρακτηρίζοντας συγχρόνως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ «δίπολο της νέας συμφοράς».

Από το βήμα του Δημοτικού Θεάτρου της Λαμίας όπου εξελίσσονται οι εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης από την γερμανική κατοχή, ο Δημήτρης Κουτσούμπας ανέβασε πολύ ψηλά τους τόνους στην επίθεσή του στη Χρυσή Αυγή τονίζοντας την ανάγκη «να μπει η πραγματική ιστορία στα σχολεία» όπως χαρακτηριστικά είπε, υπογραμμίζοντας ότι «μόνο έτσι θωρακίζεται η νέα γενιά, μετά από 70 χρόνια. Έτσι θα απομονώνει τα φαντάσματα του παρελθόντος, του Χίτλερ και του Μουσολίνι, και τους επίδοξους απογόνους τους, σημερινούς φασίστες, ναζιστές, τη σαπίλα του ντουνιά, τους χρυσαυγίτες εγκληματίες, τα λαμόγια αυτά, των αφεντικών και της νύχτας, που δεν πρόλαβαν να μπουν στη βουλή και άρχισαν να οργανώνουν τάγματα εφόδου, να προχωράνε σε εμπρησμούς και επιθέσεις, αλλά και να καλοπερνάνε, κοροϊδεύοντας τους οπαδούς τους, το πόπολο» όπως χαρακτηριστικά τόνισε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης