Βούλτεψη: Αν κάνει παλικαριές ο Τσίπρας στην Ευρώπη, δεν θα αργήσουν να κλείσουν τα ΑΤΜ

Βούλτεψη: Αν κάνει παλικαριές ο Τσίπρας στην Ευρώπη, δεν θα αργήσουν να κλείσουν τα ΑΤΜ

Η κυβερνητική εκπρόσωπος επανέφερε στο προσκήνιο τη θεωρία του «bank run» - Νίκος Παππάς: Όποιος ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας, κόβει τις γέφυρες με τον ΣΥΡΙΖΑ

Βούλτεψη: Αν κάνει παλικαριές ο Τσίπρας στην Ευρώπη, δεν θα αργήσουν να κλείσουν τα ΑΤΜ
Τη θεωρία του «bank run» -ήτοι, της μαζικής εκροής των καταθέσεων από τις τράπεζες-, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην εξουσία, επαναφέρει στο προσκήνιο η Σοφία Βούλτεψη, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά» της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Δεν θέλει και πολύ να κλείσει το ΑΤΜ, εάν πάει ο κ. Τσίπρας και κάνει τις παλικαριές του στην Ευρώπη, σημείωσε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1.

Σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας «κάνει παλικαριές στην Ευρώπη, δεν θα αργήσουν να κλείσουν τα ΑΤΜ και στην Ελλάδα, όπως έγινε και στην Κύπρο» ήταν επακριβώς τα λόγια της κυρίας Βούλτεψη.

Κλείσιμο
Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη περί χρηματισμού βουλευτών για την προεδρική εκλογή, λέγοντας πως «υπήρξε ρεσιτάλ αθλιότητας» και η ανεξάρτητη -όπως είπε- Δικαιοσύνη θα το αποδείξει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίζει όλη μέρα, είναι ένας οχετός και μια δυσοσμία» ήταν η χαρακτηριστική της επωδός.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες δηλώσεις είχε κάνει δημοσίως και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, προκαλώντας την αντίδραση της Κουμουνδούρου, η οποία αρνείται πλέον να συμμετάσχει σε κάθε διάλογο, παρόντος του κ. Γεωργιάδη.

Ακόμη, αντίστοιχες δηλώσεις φέρεται να είχε κάνει, «off the record», και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο εντευκτήριο της Βουλής.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής στο πολιτικό γραφείο και έμπιστος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, σε δηλώσεις του αναφορικά με την προεδρική εκλογή, υπογράμμισε: «Είναι διακηρυγμένη επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ η ευρύτερη συμπαράταξη των δυνάμεων στην πορεία προς τις εκλογές για να ανατραπεί αυτή η κυβέρνηση. Κανένας Έλληνας και καμία Ελληνίδα θα εκπλαγεί, αν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ βρεθούν δυνάμεις ευρύτερες που μέχρι στιγμής δεν είναι μαζί μας. Είναι σταθερή, ανοιχτή και ειλικρινής επιδίωξή μας».

Μάλιστα, ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε: «Αν κάποιος δεν θεωρήσει ότι είναι σημαντικό αυτή η πολιτική να τερματιστεί και ψηφίσει να βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτήν τη Βουλή που εμείς θεωρούμε απονομιμοποιημένη, κόβει τις γέφυρες συνεργασίας μαζί μας. Οι συμφωνίες γίνονται πάνω στα προγράμματα και στις κοινές επιδιώξεις. Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης