Σκουρλέτης: Οποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται - Βούλτεψη: Όποιος έχει τη λάσπη, λασπώνει

Σκουρλέτης: Οποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται - Βούλτεψη: Όποιος έχει τη λάσπη, λασπώνει

Επίθεση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε Σαμαρά - Η συμπεριφορά του είναι παρόμοια με του Μπέπε Γκρίλο, αντιγύρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος

Σκουρλέτης: Οποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται - Βούλτεψη: Όποιος έχει τη λάσπη, λασπώνει
«Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται». Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σχετικά με τη νέα κόντρα που ξέσπασε έπειτα από χθεσινές του δηλώσεις περί συγκέντρωσης χρημάτων από επιχειρηματίες προκειμένου να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την προεδρική εκλογή.

«Αυτό το λέω για τον κύριο Σαμαρά που έχει κατηγορηθεί από τον κύριο Μητσοτάκη ότι είχε ρίξει το 1993 την κυβέρνηση με τέτοιες μεθόδους», πρόσθεσε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ. 

«Είναι πρωτοφανείς οι χθεσινές δηλώσεις του κύριου Σαμαρά. Να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει την ερευνά της», είπε ακόμη.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός μετά τις δηλώσεις Σκουρλέτη την Δευτέρα κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τεκμηριώσει τις καταγγελίες, διαφορετικά –όπως επισήμανε– αποκαλύπτεται ως παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας σε κρίσιμες για τον τόπο στιγμές. 


Βούλτεψη: Η συμπεριφορά Σκουρλέτη είναι παρόμοια με του Μπέπε Γκρίλο
Στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος κυρία Σοφία Βούλτεψη, χαρακτηρίζοντάς τον λασπολόγο και τόνισε ότι «δεν μπορείς να λες ελαφρά τη καρδία σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο και με βάση μη επιβεβαιωμένα ρεπορτάζ, τέτοια πράγματα για χρηματισμό βουλευτών». «Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται, και οποίος έχει τη λάσπη λασπώνει» απάντησε χαρακτηριστικά στις σημερινές δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη και πρόσθεσε: «Αυτή η συμπεριφορά είναι πρωτοφανής στην Ευρώπη και τον κόσμο, μόνο ο Μπέπε Γκρίλο έχει παρόμοια».

«Δεν είναι συμπεριφορά αυτή, αποτελεί περιφρόνηση προς το δημοκρατικό πολίτευμα και τον κοινοβουλευτισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ακτιβισμό του πεζοδρομίου και τώρα πέρασε στον ακτιβισμό της λάσπης. Προσπαθούν να στοχοποιήσουν ανθρώπους, να τους λασπώσουν ώστε ο λαός να έχει στον νου του ότι ο βουλευτής ψήφισε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όχι επειδή θέλει τη σταθερότητα της χώρας αλλά επειδή χρηματίστηκε. Είναι σχέδιο ανωμαλίας» ανέφερε η κ. Βούλτεψη.

Η κυρία Βούλτεψη μίλησε, μεταξύ άλλων, για ένα «σχέδιο ανωμαλίας» και κινδυνολογίας από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές την ώρα που η κυβέρνηση έχει κάνει ήδη τα πρώτα βήματα εξόδου, τηρώντας στο έπακρον τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. 

«Είναι σημαντικό να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του», δήλωσε. Η αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα είναι ανεύθυνη, τόνισε ακόμη, σχολιάζοντας πως στέλνει το μήνυμα ότι πρόκειται να τα κάνει όλα λίμπα, γεγονός που προκαλεί πανικό στις αγορές. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης