ΠΑΣΟΚ: Ο Βενιζέλος δεν αντιδικεί με κανένα, ούτε και επιτρέπει τη δράση υπονομευτών

ΠΑΣΟΚ: Ο Βενιζέλος δεν αντιδικεί με κανένα, ούτε και επιτρέπει τη δράση υπονομευτών

Ποιους «φωτογραφίζει» το ΠΑΣΟΚ ότι δημιουργούν κλίμα μιζέριας - «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μεριμνά ταυτόχρονα για την παράταξη, την κυβέρνηση, τη διαδικασία διαπραγμάτευσης, την οριστικοποίηση της συμφωνίας εξόδου από το μνημόνιο»

ΠΑΣΟΚ: Ο Βενιζέλος δεν αντιδικεί με κανένα, ούτε και επιτρέπει τη δράση υπονομευτών
Να εξωραΐσει την εικόνα που για άλλη μια φορά δημιουργήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ με στελέχη να καταφέρονται το ένα εναντίον του άλλου επιχειρεί η Χαριλάου Τρικούπη με ανακοίνωσή της μια ημέρα μετά. Υποστηρίζεται μάλιστα, ότι «η εικόνα που παρουσιάζεται σε ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ αδικεί την αλήθεια, την παράταξη και τη χώρα».

Στην ίδια ανακοίνωση, ωστόσο, «φωτογραφίζονται», χωρίς να ονοματίζονται, στελέχη που πρωταγωνίστησαν στη χθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση και για τα οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς υπάρχουν μονίμως κάποιοι που δεν μπορούν να κατανοήσουν τη σημασία της προσπάθειας αυτής. Που δείχνουν να ενοχλούνται κάθε φορά που τα πράγματα σταθεροποιούνται. Που θέλουν να δημιουργούν κάθε λίγο ένα κλίμα μιζέριας και εσωστρέφειας».

Με την ανακοίνωση ο Ευάγγελος Βενιζέλος στέλνει επίσης μήνυμά ότι παρά το γεγονός ότι «μεριμνά ταυτόχρονα για την παράταξη, την κυβέρνηση, τη διαδικασία διαπραγμάτευσης, την οριστικοποίηση της συμφωνίας εξόδου από το μνημόνιο» δεν θα επιτρέψει σε κανέναν «να υπονομεύει την κοινή προσπάθεια όλης της Κ.Ο., όλης της παράταξης». Και παρόλα όσα έχουν προηγηθεί στην ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «δεν αντιδικεί με κανέναν».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη έχει ως εξής:

Κλείσιμο
Η εικόνα που παρουσιάζεται σε ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ αδικεί την αλήθεια, την παράταξη και τη χώρα.
Χάρις στην προσπάθεια κυρίως του ΠΑΣΟΚ και χάρις στις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες του Προέδρου του για τη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας και την ανανέωση της εμπιστοσύνης της Βουλής προς την κυβέρνηση, υπάρχει αυτή τη στιγμή ρυθμός, χρονοδιάγραμμα, σχέδιο, προοπτική. 

Η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή θα δείξει πολλά. 

Δυστυχώς υπάρχουν μονίμως κάποιοι που δεν μπορούν να κατανοήσουν τη σημασία της προσπάθειας αυτής. Που δείχνουν να ενοχλούνται κάθε φορά που τα πράγματα σταθεροποιούνται. Που θέλουν να δημιουργούν κάθε λίγο ένα κλίμα μιζέριας και εσωστρέφειας.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μεριμνά ταυτόχρονα για την παράταξη, την κυβέρνηση, τη διαδικασία διαπραγμάτευσης, την οριστικοποίηση της συμφωνίας εξόδου από το μνημόνιο. Έθεσε το πλαίσιο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και θα το παρουσιάσει αναλυτικά στην αυριανή ομιλία του στη Βουλή. 

Δεν αντιδικεί με κανέναν, αλλά δεν θα αφήσει και κανέναν να υπονομεύει την κοινή προσπάθεια όλης της Κ.Ο., όλης της παράταξης. Στη γραμμή αυτή συντάσσεται όλη η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, όπως φάνηκε και στη χθεσινή συνεδρίαση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης