Λαφαζάνης: Το σύνθημα για τον ΕΝΦΙΑ είναι «Δεν πληρώνω»

Λαφαζάνης: Το σύνθημα για τον ΕΝΦΙΑ είναι «Δεν πληρώνω»

Αν και όπως τόνισε, ο κ. Τσίπρας δεν θα παρακινήσει τον πολίτη να απόσχει της πληρωμής του ενιαίου φόρου ακινήτων

Λαφαζάνης: Το σύνθημα για τον ΕΝΦΙΑ είναι «Δεν πληρώνω»
Το σύνθημα για τον ΕΝΦΙΑ είναι «Δεν έχω-δεν πληρώνω», σύμφωνα με τον επικεφαλής της αριστερής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις τη Δευτέρα, έκανε λόγο για τη διαμόρφωση ενός μεγάλου κινήματος ενάντια στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων Ιδιοκτησίας .

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση για το ξήλωμα του κυβερνητικού «πουλόβερ» εντός του φθινοπώρου, τονίζοντας, ωστόσο, ότι ο κ. Τσίπρας δεν θα παρακινήσει τον πολίτη να απόσχει της πληρωμής του ΕΝΦΙΑ.

Κλείσιμο
«Ένα σύνθημα υπάρχει πλέον: Δεν έχω-Δεν πληρώνω. Βεβαίως, το κίνημα "Δεν Πληρώνω" είναι ένα μεγάλο κοινωνικό κίνημα κι αυτό, δεν το συζητάμε. Έχουμε να κάνουμε με κάτι αρκετά διαφορετικό, όμως, διότι η επιλογή του "δεν πληρώνω" δεν είναι μία ιδεολογική και πολιτική κατεύθυνση. Είναι ότι ο κόσμος δεν έχει και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει και ο ΕΝΦΙΑ ξεχείλισε το ποτήρι», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΕΝΦΙΑ, ο κ. Λαφαζάνης εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι θα καταργηθεί, διευκρινίζοντας ωστόσο, πως «αν υπάρξει φόρος στην ακίνητη περιουσία, θα αφορά πραγματικά τη μεγάλη ακίνητη περιουσία».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης