Ενώπιον των ανακριτριών σήμερα ο Μπούκουρας

Ενώπιον των ανακριτριών σήμερα ο Μπούκουρας

Στο πλαίσιο του νέου κύκλου απολογιών που θα συνεχιστεί έως τα μέσα Ιουνίου

Ενώπιον των ανακριτριών σήμερα ο Μπούκουρας
Στις ειδικές ανακρίτριες που χειρίζονται την έρευνα για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής καλείται σήμερα σε απολογία ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας που είναι προσωρινά κρατούμενος στο Ναύπλιο, αντιμετωπίζοντας πρόσθετη κατηγόρια για παράνομη οπλοκατοχή.

Ο ίδιος, από την πλευρά του, αρνείται κάθε παράνομη πράξη και έχει διαφοροποιηθεί από τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από το κόμμα.

Οπως o ίδιος υποστήριξε στη Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης της άρσης ασυλίας του, «αποδεικνύεται ότι ο λόγος για το αίτημα άρσης της ασυλίας μου είναι ότι κατά την νομότυπη έρευνα που έγινε στο σπίτι μου βρήκαν μια κυνηγητική καραμπίνα για την οποία έχω νόμιμη άδεια. Αντί να δέχεται τρία φυσίγγια η δική μου χωρούσε πέντε φυσίγγια, είχα αφαιρέσει τον μειωτήρα φυσιγγίων, αλλά αυτό δεν αποτελεί πολεμικό υλικό».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθούν στις 6 Ιουνίου ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης, στις 10 του μήνα ο Νίκος Κούζηλος, στις 12 και 13 Ιουνίου η σύζυγος του Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια και ο Μιχάλης Αρβανίτης, ενώ στις 16 Ιουνίου ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος ο οποίος έχει αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, μιλώντας ευθέως για παράνομες ενέργειες.


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης