Κουμουτσάκος: Ο Σγουρός παραπλανεί τους πολίτες

Κουμουτσάκος: Ο Σγουρός παραπλανεί τους πολίτες

Για «απαράδεκτη πρακτική παραπλάνησης των πολιτών» από τον Γ. Σγουρό, κάνει λόγο ο συνδυασμός του υποψήφιου περιφερειάρχη της ΝΔ

Κουμουτσάκος: Ο Σγουρός παραπλανεί τους πολίτες
Για «απαράδεκτη πρακτική παραπλάνησης των πολιτών» από τον Γ. Σγουρό, κάνει λόγο ο συνδυασμός του υποψήφιου περιφερειάρχη της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκου, «180 μοίρες- η Αττική αλλάζει πρόσωπο».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται ότι το όλον αυτόν τον καιρό, το καθεστώς Σγουρού «προκαλεί με εντάξεις έργων της τελευταίας στιγμής στο τρέχον ΕΣΠΑ, λίγες μόλις ημέρες πριν τις εκλογές», κάνοντας λόγο για έργα που είναι εξαιρετικά αμφίβολο, ή μάλλον βέβαιο, ότι δε θα ολοκληρωθούν.

Κλείσιμο
Μάλιστα, η εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού σημειώνει ότι αυτή η «απαράδεκτη πρακτική παραπλάνησης των πολιτών»,  εξανάγκασε το υπουργείο Ανάπτυξης να εκδώσει εγκύκλιο με υποχρεωτική εφαρμογή, προκειμένου να σταματήσει άμεσα αυτή η πρακτική «Μαυρογιαλούρου», όπως χαρακτηριστικά την αποκαλεί.

Σύμφωνα όμως με τον συνδυασμό, «το απερχόμενο καθεστώς της Περιφέρειας Αττικής φαίνεται να την αγνοεί».

«Επιτέλους πια, ας σταματήσουν! Επιτέλους ας σεβαστούν στοιχειωδώς νόμους και αποφάσεις του κράτους», αναφέρει και καλεί το τον κ,. Σγουρό να σεβαστεί τη νοημοσύνη των πολιτών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης