Το ΦΕΚ για το φόρο ακινήτων δεν υπέγραψε ο Κυριάκος αλλά ο... Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!

Το ΦΕΚ για το φόρο ακινήτων δεν υπέγραψε ο Κυριάκος αλλά ο... Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!

Το πρώτο ΦΕΚ επανεκτυπώθηκε λόγω λάθους αφού ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αντί για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφερόταν ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Διορθώθηκε τελικά η... υπογραφή που προξένησε πλήθος σχολίων στο διαδίκτυο και που αφορούσε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω Φύλλο, που δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκεμβρίου, ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εμφανίζεται να υπογράφει ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης! 

Όταν έγινε γνωστό ποιο όνομα συνοδεύει τον τίτλο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και αντί για Κυριάκος Μητσοτάκης, ως υπουργός εμφανίζεται ο πατέρας του, πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, οι αρμόδιοι έσπευσαν να διορθώσουν το λάθος, όμως... scripta manent!

Το ΦΕΚ θέτει σε ισχύ έναν νόμο και στην προκειμένη έναν νόμο που καθορίζει τον Ενιαίο Φόρο για τα Ακίνητα και μία λάθος υπογραφή θα μπορούσε να καταστίσει άκυρο το νόμο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.


ΣΧΟΛΙΑ (2)

Τales from the crypt

O δαιμων του τυπογραφειου εκανε τη δουλεια του!Γουρι γουρι, ο ΕΝΦΙΑ για ολους..

1950

ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ ΤΟΥ ΦΕΚ...................................

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

skopiano-new_main02

Κινητοποιήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, ενώ Κοτζιάς-Ντιμιτρόφ προχωρούν στην επόμενη φάση, χωρίς επίλυση, αλλά με τη δέσμευση να εντατικοποιήσουν τις προσπάθειες

81