Άρση ασυλίας έξι χρυσαυγιτών βουλευτών εισηγείται η Βουλή

Άρση ασυλίας έξι χρυσαυγιτών βουλευτών εισηγείται η Βουλή

Την τελική έγκριση για την άρση ή μη της βουλευτικής ασυλίας θα δώσει η Ολομέλεια την ερχόμενη Τετάρτη

Τραγωδία με 64 νεκρούς στο Βιετνάμ
Άρση ασυλίας έξι χρυσαυγιτών βουλευτών εισηγείται η Βουλή
Την άρση της βουλευτικής ασυλίας έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας, που συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα.

Πρόκειται για τους κυρίους Γιώργο Γερμενή, Στάθη Μπούκουρα και Παναγιώτη Ηλιόπουλο για τους οποίους οι ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ζήτησαν την άρση ασυλίας τους προκειμένου να τους ασκήσουν διώξεις για συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, τον κ. Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο εναντίον του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού καθώς και για τους κυρίους Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρο για συμμετοχή σε επεισόδια.

Κλείσιμο
Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκε ο κ. Γερμενής (με κόκκινη γραβάτα, μάλιστα), προκειμένου να εκφράσει τη δική του άποψη. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε: «Μεγάλωσα με την ελληνική σημαία στο σαλόνι του σπιτιού μου. Έμαθα να αγαπώ την πατρίδα και δεν περίμενα ότι θα βρισκόμουν στη θέση να κατηγορούμαι για ανατροπή του πολιτεύματος. Ό,τι έκανα, ήταν από ενθουσιασμό και για την ιδεολογία μου. Θυμάμαι ο παππούς μου που μου έλεγε ότι έστελνε τη μητέρα μου να αγοράσει το Ριζοσπάστη στα κρυφά. Αυτό λέγεται κυνήγι μαγισσών». Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης