Κρίτων Αρσένης: «Δεν είμαι εγώ αυτός που έπρεπε να παραιτηθεί»

Κρίτων Αρσένης: «Δεν είμαι εγώ αυτός που έπρεπε να παραιτηθεί»

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο του από το ΠΑΣΟΚ περιέγραψε σε συνέντευξη του ο Κρίτων Αρσένης

Κρίτων Αρσένης: «Δεν είμαι εγώ αυτός που έπρεπε να παραιτηθεί»
«Έφυγα από το ΠΑΣΟΚ επειδή έχω ριζικές διαφωνίες με τις πολιτικές που εφαρμόζονται», δήλωσε σε συνέντευξη του στην «Athens Voice», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο ευρωβουλευτής, Κρίτωνας Αρσένης.

Ο ίδιος δήλωσε ότι, παραμένει ανεξάρτητος γιατί όπως είπε: «οι πολιτικές αυτές κερδίζουν και δεν μας περισσεύει κανένας. Θα ήταν προδοσία για τις τοπικές κοινωνίες που αγωνίζονται να εγκαταλείψω ένα θεσμικό εργαλείο πίεσης. Δεν είμαι εγώ αυτός που στηρίζει παράλογες και επικίνδυνες πολιτικές, όπως η πώληση του νερού. Δεν είμαι αυτός που πρέπει να παραιτηθεί».

Κλείσιμο
Στην ίδια συνέντευξη, έκανε λόγο για σοβαρές εκπτώσεις στο όνομα της ανάπτυξης και των ξένων επενδύσεων. Με το δόγμα «όταν κάποιος κανόνας εμποδίζει μια επένδυση τον καταργούμε», μας μετατρέπουν σε μια αφρικανική χώρα που όλα επιτρέπονται μεν αλλά κανένας δεν θέλει να επενδύσει, σημείωσε.

Ερωτήματα πάντως προκαλεί το γεγονός ότι αν και η πώληση της ΕΥΑΘ είχε αποφασισθεί ήδη από το 2010, επι διακυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, τότε ο κ. Αρσένης δεν είχε αντιδράσει καθόλου και «θυμήθηκε» να εκφράσει δημοσίως την αντίθεσή του μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης