Ως ανεξάρτητος θα είμαι σε «γόνιμη» απόσταση απ' όλους, λέει ο Ανδρουλάκης

Ως ανεξάρτητος θα είμαι σε «γόνιμη» απόσταση απ' όλους, λέει ο Ανδρουλάκης

Λίγες ώρες μετά την απόφασή του να υπερψηφίσει το πολυνομοσχέδιο και να ανεξαρτητοποιηθεί από το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής γνωστοποιώντας του την απόφασή του

Εγκλωβισμένοι λόγω της ηφαιστειακής τέφρας οι Ευρωπαίοι ηγέτες
Ως ανεξάρτητος θα είμαι σε «γόνιμη» απόσταση απ' όλους, λέει ο Ανδρουλάκης
«Δεν είμαι μέρος της κρίσης του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα προαναγγέλλοντας έτσι την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί για να βοηθήσει τον Ευ.Βενιζέλο, τον Φ. Κουβέλη και τον Αλ.Τσίπρα.

Λίγες ώρες μετά την απόφασή του να υπερψηφίσει το πολυνομοσχέδιο και να ανεξαρτητοποιηθεί από το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής γνωστοποιώντας του την απόφασή του.

Χαρακτηριστικά η επιστολή αναφέρει: «Αγαπητέ Πρόεδρε, σε ενημερώνω ότι έχουν μεσολαβήσει ένα σωρό συμβάντα που μου επιβάλλουν να δώσω στη γνωστή σε όλους και σεβαστή πολιτική αυτονομία μου στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τυπικό χαρακτήρα. Πιστεύω πως σαν ανεξάρτητος βουλευτής από “κοντά” και σε γόνιμη “απόσταση” προς όλα τα σχήματα της ευρύτερης προοδευτικής αριστερής παράταξης θα συμβάλλω ιδεολογικά σε μια νέα σύνθεση και θα διατηρήσω μια πιο ανοιχτή, ειλικρινή και θερμή επικοινωνία με τον προοδευτικό λαϊκό κόσμο ο οποίος με στήριξε ολόψυχα δίχως ίχνος πελατειακής ανταπόδοσης στη σχέση μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης