Για αντιποίηση αρχής κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ το υπουργείο Δημόσιας Τάξης!

Για αντιποίηση αρχής κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ το υπουργείο Δημόσιας Τάξης!

Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Νέα επεισόδια στο σήριαλ της διαμάχης των τελευταίων εβδομάδων μεταξύ υπουργείο Δημόσιας Τάξης και ΣΥΡΙΖΑ, με την ανακοίνωση – απάντηση του Γραφείου Τύπου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για την αντιποίηση αρχής – όπως υποστηρίζει -  από Βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τη δημοσιοποίηση βίντεο με τις φωτογραφίες αστυνομικών.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως: «Η ενέργεια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να επιχειρήσουν «ελέγχους» σε… αστυνομικούς σε ώρα υπηρεσίας αποδεικνύει ότι η συμπεριφορά του συγκεκριμένου κόμματος έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο, χωρίς τον παραμικρό σεβασμό στη Δημοκρατία, τη νομιμότητα και τους θεσμούς. 

Σε μια πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονικά ενέργεια, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - μιμούμενοι τη φασίζουσα πρακτική του άλλου άκρου - επιχείρησαν να υποκαταστήσουν τις αρμόδιες Αρχές και να υποδυθούν τον ρόλο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας! Προφανώς, στη δική τους συλλογιστική, το πρόβλημα δεν είναι η ίδια η αντιποίηση Αρχής, αλλά το ποιος τη διαπράττει. Αλλά όπως επίσης έπραξε το άλλο άκρο, ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο με την αντιποίηση αρχής στην ιστοσελίδα του (left.gr) επιχαίροντας για τις ενέργειες των βουλευτών του και δίνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο πολιτική κάλυψη σε αυτήν. 

Ακόμη χειρότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ μιμείται την πρακτική του indymedia, με τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών αστυνομικών! Ο στόχος προφανής: να τους δώσει «βορά» στον αντιεξουσιαστικό χώρο, τον οποίο ανενδοίαστα έχει αναλάβει πλέον να εκφράζει πολιτικά και να κόπτεται υπέρ του. Μόνο τυχαίο δεν θεωρείται επίσης, όπως αναφέρεται σήμερα στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκαν οδηγίες προς επίδοξους «μπαχαλάκηδες» για το τι να αποφεύγουν κατά την ώρα της σύλληψης! 

Όσον αφορά τη «δικαιολογία» που επικαλείται η ιστοσελίδα, ότι και η Ελληνική Αστυνομία δημοσιοποιεί ονόματα «διαδηλωτών», αυτή μόνο ως αστεία και ως επικίνδυνη μπορεί να χαρακτηρισθεί. Η Ελληνική Αστυνομία, όπως πολύ καλά γνωρίζει το συγκεκριμένο κόμμα, δημοσιοποιεί φωτογραφίες όσων έχουν διαπράξει σοβαρά αδικήματα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και μόνον. Εκτός κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να υποκαταστήσει με δικά του «λαϊκά δικαστήρια» και τον ρόλο της Δικαιοσύνης… Αλλά όπως αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά, οι κουκούλες έπεσαν. Δυστυχώς, ο αντιδημοκρατικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται».

Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για «γκεμπελικού τύπου προπαγανδιστικά τεχνάσματα» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στο Γραφείο Τύπου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

«Με κάθε ανακοίνωση του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανεβάζει πιο ψηλά τον πήχη της πολιτικής αναξιοπρέπειας. Αυτή τη φορά έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ EKM για... αντιποίηση αρχής, καθώς και να εξομοιώσει την Αριστερά με τους ναζί νοσταλγούς του» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Για αυτά τα γκεμπελικού τύπου προπαγανδιστικά τεχνάσματα ταιριάζει γάντι η έκφραση του λαού μας: φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Αναλυτικά ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Αντί να εξηγήσει το Υπουργείο πώς ακριβώς προστατεύεται το συνταγματικό κατοχυρωμένο δικαίωμα στη συνάθροιση, όταν εμποδίζεται η πρόσβαση στις διαδηλώσεις από τους μυστικούς αστυνομικούς που συλλαμβάνουν στο σωρό τους προσερχόμενους διαδηλωτές, εγκαλεί το ΣΥΡΙΖΑ που υπερασπίζεται τις θεμελιώδεις πολιτικές ελευθερίες.

Αντί το Υπουργείο να σταματήσει τη βάρβαρη διαπόμπευση των συλληφθέντων διαδηλωτών, προσάπτει στο left.gr ότι δημοσιεύει φωτογραφίες αστυνομικών που παριστάνουν τους διαδηλωτές.

Αντί, τέλος, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να δώσει τέλος στην προκλητική ασυλία των ναζί τραμπούκων, μετέρχεται εκ νέου την άθλια θεωρία των δύο άκρων, της οποίας η χρήση από τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης οδήγησε στην άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία.

Αιδώς Αργείοι! Είστε επικίνδυνοι για την κοινωνία, πρέπει να φύγετε».
ΣΧΟΛΙΑ (29)

εδω η καλή βια

 Εμένα μου αρέσει η βία του Συριζα, είναι πιο ιδεολογικοποιημένη, πιο sic, πιο παιδαγωγική, πιο φανταιζί , πιο δημοκρατική, ίσως είναι και τελείως δημοκρατική, και είναι και πρωτοποριακή, πουθενά αλλού στον πολιτισμένο κόσμο δεν έχει τόσο ωραία βία. Ασκείται δε ελευθέρως και ακωλύτως, ολούθε και καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Έχει δε και βαθύτατους συμβολισμούς, είναι γεμάτη συμβολισμούς, είναι αντιφασιστική βία και ως γνωστόν οι περισσότεροι Έλληνες είναι φασίστες, άρα έχουμε μεγάλο πεδίο δράσης, πολλές φόρες έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, εμφανίζεται ως απαλλοτριωτική, νέα μορφή Ρομπέν, απλά τα χρήματα προς το παρών πάνε στον αγώνα για την τελική νίκη, βλέπετε οι αγωνιστές δεν έχουν χρόνο για εργασίες και τέτοια πράγματα, και κάπου πρέπει να βρεθεί το ιερό χρήμα του αγώνα. Πολλές φορές αυτοί οι συμβολισμοί είναι και δημιουργικοί, δημιουργούν θέσεις εργασίας, χτίστες ας πούμε, για να χτίσεις όσους αντιστέκονται στις ιδέες σου ή ανακαινιστές, για να ανακαινίσουν ότι έκαψες χωρίς κόπο, μπογιατζήδες, σιδηρουργούς για καλές βέργες, αλλά και με τα βενζινάδικα, είδατε τι κρίση έχει η αγορά καυσίμων, πρέπει όλοι να βάλουμε ένα χεράκι, είναι και οι άλλοι που φτιάχνουν κάδους, κλέφτες θα γίνουν; και τα γυαλιά, τις βιτρίνες τι τις χρειαζόμαστε, ξέρετε ότι το γυαλί είναι καλός αγωγός της θερμότητας, τι χρειάζονται οι βιτρίνες; έχουν οι πακιστανοί βιτρίνες; Και τα πεζοδρόμια, θυμάστε που ο Τρίτσης είχε πει, ότι θα τα ξηλώσει για να φανεί η γη, ε, κάποιος δεν πρέπει να κάνει το όραμα πράξη; Τα Τέλος βέβαια και το πιο σημαντικό, είναι το γεγονός, ότι είναι μια βία που πουλάει και έρχεται να δώσει διέξοδο στην αγοραστική κρίση της Ελληνικής κοινωνίας. Μάλιστα έχει και εξαγωγικές τάσεις και υπάρχει σοβαρή περίπτωση να γυρίσει το εμπορικό ισοζύγιο σε θετικά νούμερα. Εδώ βέβαια έρχεται πάλι η απερισκεψία του προέδρου, δηλαδή, τι τις θέλει τις δηλώσεις περί ειρηνικής εξέγερσης του λαού, αυτό είναι λάθος, γιατί όλες αυτές οι τάξεις που προανέφερα θα οδηγηθούν σε μαρασμό ή και αφανισμό και οι πλιατσικολόγοι; Τους σκέφθηκε ο πρόεδρος, ολη αυτή η Βαβυλωνία τι θα απογίνει; Ασε που εκτίθεται κιόλας, γιατί σου λέει ο άλλος, ποιος είναι αυτός που και η βία ακόμη τον υπακούει; Μήπως είναι ο νέος Μεσσίας, ο άρχοντας της ΒΙΑΣ;

@Μπάμπης

 οι της Χρυσής Αυγής κουρεύονται ΣΥΡΙΖΑ.............και επίσημο όργανο του συριζα ειναι η ΑΥΓΗ.....και το δικό μας μέλλον είναι στο σκοτάδι

ponokio

 ο σύγχρονος Γκαιμπελς της αριστεράς, σε λίγο θα σας ρωτήσει, αν θέλετε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο! και τότε τι Αργεντινή και τι Β. Κορέα, τι Καμπότζη και τι Λάος τι Κούβα.... ο εφιάλτης δε θα έχει τελειωμό, Θα γίνει η Ελλάδα σχολείο της Γκράβας μετά από κατάληψη και ο Αλέξης για πάντα πρόεδρος του 15μελούς

ακις

 να περιμενουμε ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ? οι κρατικοδιαιτοι πηγαν ΟΛΟΙ στον συριζα και το παιζουν ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ !!

Gabriel

 Δείτε σήμερα καλά, σε τηελόραση και internet, την κυβέρνηση των αθλίων, και μετά, το ίδιο καλά, τα δελτία των 8.30. Και μετά, αμέσως μετά, το V for Vendetta...Πώς ζητάνε οι εκεί κρατούντες από τα media να σπείρουν τον φόβο, κι ίσως, όσοι δεν έχετε καταλάβει, να καταλάβετε... Πάντως, από την Δευτέρα κυκλοφορεί μία κανονική εφημερίδα, τουλάχιστον, με εμπορικό προφίλ, πολλά παραπολιτικά, δυνατές πένες, αθλητικά, πολιτιστικά κ.α. Το μόνο, ίσως, που έλειπε για την μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα εξουσίας. Το 1,30 πιάνει τόπο, αρχίζω να επιφυλάσσομαι για κάποια άλλα 4,25...

ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ

ΡΟΘΣΙΛΝΤ ΤΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ -ΣΟΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Λέων

 Δε μας παρατάς ρε Δένδια και όλοι σας με τη νομιμότητα και την αρχή. Έχετε κάνει τη δημοκρατία κουρέλι με τα μνημόνια και του ξεπούλημα της Ελλάδας, εσείς και το Πασόκ, χωρίς να το εγκρίνει ο λαός, βάζετε τους μπάτσους να σαπίζουν στο ξύλο όποιον αντιστέκεται στο μεσαίωνα που μας επιβάλλεται εσείς και τα αφεντικά σας, που έχετε συγκαλύψει όλους τους κλέφτες και μιζαδόρους εκατομμυρίων για να τη βγάλετε εσείς καθαρή, και τολμάτε να τα βάζετε με την αριστερά που προστατεύει το δικαίωμα των πολιτών στη διαδήλωση και τη διαμαρτυρία; Βάλτε τώρα και τα άθλια παπαγαλάκια σας στο δελτίο των 8 να εξοργίζονται πανικόβλητοι με το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ποτέ δεν ενοχλήθηκαν για τα πεινασμένα παιδιά στα σχολία και για τους Έλληνες που τα αφεντικά τους οδήγησαν στην αυτοκτονία. Η υποκρισία περισσέυει στα μνημονιακή συμμορία και στα πρόβατά που τους στηρίζουν! Ο λαός έστειλε ήδη στα σκουπίδια το Πασόκ, το ένα από τα 2 κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα. Σύντομα θα στείλει και το άλλο, το πουλημένο γαλάζιο σας κόμμα. Τα κόμματα που μας έφεραν ως εδώ θα πάνε στον αγύριστο, θέλετε δε θέλετε. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για να γυρίσει η Ελλάδα σελίδα! Το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα πάει καλύτερα, ναι θα τα πάει. Γιατί θα ξέρει οτι δεύτερη ευκαιρία πια δεν έχει κανένας αν αποτύχει, όχι σαν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που επί 20 χρόνια σας κορόιδευαν και σας έκλεβαν μπροστά στα μούτρα σας, κι εσέις οι ελεινοί ψηφορόροι τους πάντα τους δίνατε κι άλλη κι άλλη ευκαιρία, γιατί όλο και κάπου σας ψιλοβόλευαν!

@Μπάμπης | 07/11/2012 16:23

 Εντάξει δεν είναι μόνο οι τρίχες. Εχουν διαφορά και για τους μετανάστες αλλά και για τις ένοπλες δυνάμεις. Αυτά δεν νομίζω κάπου αλλού.

Μπάμπης

 ΣΥΡΙΖΑ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος: οπαδοί της βίας, της καταστροφής, της προπαγάνδας και του ολοκληρωτισμού. Τα στελέχη τους χρησιμοποιούν παρόμοια φρασεολογία και προσπαθούν να καλύψουν την έλλειψη επιχειρημάτων με υπερβολές για χούντες, για συνταγματικές εκτροπές, για ξεπούλημα της χώρας, για ναζί κλπ. Αδυνατούν και τα δύο αυτά ακραία κόμματα να αρθρώσουν οιαδήποτε πρόταση, ακόμα και για επουσιώδη ζητήματα και προτείνουν ως λύσεις την καταγγελία του μνημονίου, το κατοχικό δάνειο, τον εκβιασμό της Γερμανίας και της ΕΕ κλπ. Απορώ γιατί δεν συγχωνεύονται. Οι διαφορές τους πλέον είναι δυσδιάκριτες και επουσιώδεις, όπως για παράδειγμα οι χρησαυγίτες κουρεύονται γουλί, ενώ οι συριζαίοι αφήνουν μαλί...

Ο ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ..ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

akintzi_tsav

«Συνομοσπονδία ή δύο κράτη» η εισήγηση του Τούρκου ΥΠΕΞ - Εγώ δεν φέρνω τέτοια πρόταση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, φέρεται να απάντησε ο Μουσταφά Ακιντζί - Τι μεταδίδουν τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ για τη συνάντηση στο «προεδρικό» του ψευδοκράτους

8
4434405

Μιλώντας στο Συμβούλιο Εθνικής Επικοινωνιακής Πολιτικής ο πρωθυπουργός είπε ότι η έξοδος από τα προγράμματα στήριξης και η επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές εντείνουν τις διαδικασίες για την ανάληψη πρωτοβουλιών για την περαιτέρω βελτίωση της εικόνας της χώρας

8
syriza-grafeia-koumoundourou_0

«Καλλιεργείται υπέρμετρη αισιοδοξία - Είναι δρόμος με συνεχή εμπόδια» αναφέρουν σε νέο κείμενο και ζητούν ένα καθαρό σχέδιο από τον ΣΥΡΙΖΑ -  Ευθείες βολές για τον υπουργό Άμυνας - Καταγγέλλουν ερασιτεχνισμούς, επιπολαιότητες, πρακτικές παλαιάς κοπής, πολεμική ορολογία και γραφικότητες!

3
0692ACA9

«Η τουρκική συμπεριφορά δημιουργεί μια ευρύτερη απειλή στην ευαίσθητη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου» επεσήμανε ο Κύπριος πρόεδρος στην παρέμβασή του