Παραιτήθηκε από υπάλληλος της Βουλής η Αίγλη Μπαλαμάτση

Παραιτήθηκε από υπάλληλος της Βουλής η Αίγλη Μπαλαμάτση

«Η αλήθεια είναι ότι μου είπαν ότι ειδικά στις δικές μας ηλικίες είναι η μόνη (παραίτηση). Ήμουν όμως αποφασισμένη εξ αρχής Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό, να τιμάς τις αρχές σου και να κάνεις τους φίλους σου περήφανους».

Παραιτήθηκε από υπάλληλος της Βουλής η Αίγλη Μπαλαμάτση
Παραιτήθηκε από υπάλληλος της Βουλής η Αίγλη Μπαλαμάτση. Η 29χρονη ήταν υπεύθυνη σε θέματα ηλεκτρονικής τεχνολογίας του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Η Αίγλη ανακοίνωσε την παραίτησή της μέσω Twitter: «Μόλις κατέθεσα την δεύτερη (κατά το νόμο υποχρεωτική) παραίτησή μου από υπάλληλος της Βουλής των Ελλήνων»

Κλείσιμο


και συνέχισε σε άλλο tweet: «Η αλήθεια είναι ότι μου είπαν ότι ειδικά στις δικές μας ηλικίες είναι η μόνη (παραίτηση). Ήμουν όμως αποφασισμένη εξ αρχής Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό, να τιμάς τις αρχές σου και να κάνεις τους φίλους σου περήφανους».

Η κ. Μπαλαμάτση είχε διοριστεί ως μετακλητή στη βουλή και μονιμοποιήθηκε, όπως εκατοντάδες συνάδελφοί της, κάνοντας χρήση της διάταξης Σιούφα. Είχε γίνει μόνιμη υπάλληλος της βουλής με πλεονάζοντα χρόνο μόλις 4 μήνες και 27 ημέρες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης