«Κόκκινη γραμμή» τα εργασιακά για τον Κουβέλη

«Κόκκινη γραμμή» τα εργασιακά για τον Κουβέλη

Στη σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο πρόεδρος του κόμματος κ. Φώτης Κουβέλης θα προσέλθει με αμετακίνητη θέση στα συγκεκριμένα θέματα.

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ίλιον
«Κόκκινη γραμμή» τα εργασιακά για τον Κουβέλη
Βήμα πίσω δεν πρόκειται να κάνει η Δημοκρατική Αριστερά, σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη της, όσον αφορά στη στάση της απέναντι στις αλλαγές στα εργασιακά για τις οποίες πιέζει η Τρόικα. Στη σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο πρόεδρος του κόμματος κ. Φώτης Κουβέλης θα προσέλθει με αμετακίνητη θέση στα συγκεκριμένα θέματα, όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές. Μετά την δημόσια δήλωση του κ. Κουβέλη στο πέρας της σύσκεψης των αρχηγών την προηγούμενη εβδομάδα για καταψήφιση από το κόμμα του των αλλαγών στα εργασιακά, τίποτα δεν δείχνει ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα.

Εχθές ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Δημήτρης Χατζησωκράτης είχε επαφές με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών εν όψει της σημερινής σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση. Μέλημα του κ. Χατζησωκράτη ήταν να μην μείνουν κενά σε ζητήματα της διαπραγμάτευσης ούτως ώστε να αποφευχθούν αιφνιδιασμοί. Η γενική αίσθηση που υπήρχε στα στελέχη της ΔΗΜΑΡ μέχρι εχθές το βράδυ ήταν πως οι αρχηγοί θα συγκλίνουν σήμερα σε τελική συμφωνία.

Την ίδια ώρα αίσθηση προκάλεσε η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Ηρακλείου της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Γιάννη Μιχελογιαννάκη. Ο βουλευτής μετά από επαναλαμβανόμενες δηλώσεις απόκλισης από την κεντρική γραμμή του κόμματος, τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του κ. Κουβέλη, πριν την ψήφιση των μέτρων. Ο κ. Μιχελογιαννάκης επικαλέστηκε στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του τόσο την προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων, όσο και το προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματος. 
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης