Εξιτήριο μέχρι το τέλος της εβδομάδας για τον Αντ. Ρουπακιώτη

Εξιτήριο μέχρι το τέλος της εβδομάδας για τον Αντ. Ρουπακιώτη

Ομαλά εξελίσσεται η πορεία της υγείας του μετά την επιτυχή επέμβαση στην για την αφαίρεση υποσκληρίδιου αιματώματος στον εγκέφαλο – Δέχθηκε την επίσκεψη του υπ. Υγείας  Ανδρέα Λυκουρέντζου

Εξιτήριο μέχρι το τέλος της εβδομάδας για τον Αντ. Ρουπακιώτη
Εξιτήριο αναμένεται να λάβει στο τέλος της εβδομάδας από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο «Αττικόν» ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, μετά την επιτυχή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας για την αφαίρεση υποσκληρίδιου αιματώματος στον εγκέφαλο. 

Η πορεία της υγείας του υπουργού Δικαιοσύνης εξελίσσεται ομαλά και ήδη έχει μεταφερθεί από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου είχε εισαχθεί για προληπτικούς λόγους, όπως συνηθίζεται μετά από παρόμοια χειρουργεία σε θάλαμο νοσηλείας στη νευροχειρουργική κλινική.

Τον κ. Ρουπακιώτη επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος μετά την  έξοδο του από τον νοσοκομείου δήλωσε πως κατάσταση της υγείας του ασθενούς είναι άριστη. «Όλα πηγαίνουν καλά», είπε ο κ. Λυκουρέντζος και συμπλήρωσε: «Θέλω να επαινέσω τη διοίκηση, το επιστημονικό ιατρικό και το διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου για την άμεση συνεργασία και προσφορά τους στην αντιμετώπιση του περιστατικού του κ. υπουργού. Ευχήθηκα στον κ. Ρουπακιώτη ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή στην άσκηση των καθηκόντων του».
Σε ερώτηση για το πως νιώθει ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο κ. Λυκουρέντζος απάντησε: «Νιώθει πάρα πολύ καλά και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τις ευχές τις οποίες μετέφερα, καθώς επίσης ευχαρίστησε το επιστημονικό προσωπικό για την προσφορά του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης