Ν. Μαριάς: «Πάρτε την λίστα Λαγκάρντ και πράξτε τα δέοντα»

Ν. Μαριάς: «Πάρτε την λίστα Λαγκάρντ και πράξτε τα δέοντα»

Την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να διερευνήσει πλήρως το περιεχόμενο της λίστας Λαγκαρντ, καλούν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες»...

Ν. Μαριάς: «Πάρτε την λίστα Λαγκάρντ και πράξτε τα δέοντα»
Την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών καλούν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» προκειμένου να διερευνήσει πλήρως το περιεχόμενο της λίστας Λαγκαρντ. Ειδικότερα, ο κ. Νότης Μαριάς σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι:

«Τη στιγμή που η «TRILATERAL» κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη  επιτίθεται στα λαϊκά εισοδήματα επιβάλλοντας ένα νέο κοινωνικό και φορομπηχτικό Αρμαγεδδώνα ύψους τουλάχιστον 13,5 δις ευρώ, οι πρώην υπουργοί Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος, ερίζουν για το ποιος είναι περισσότερο υπεύθυνος για  τον ανύπαρκτο  καταλογισμό των φορολογικών οφειλών όσων έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό και περιλαμβάνονται στη λίστα των 2000 προσώπων που παρέδωσε η κα Λαγκάρντ στην ελληνική κυβέρνηση. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούν την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να πράξει άμεσα τα δέοντα. Καμία συγκάλυψη ευθυνών δεν πρόκειται να γίνει δεκτή από την πλευρά μας».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης