Φούχτελ: Ο δρόμος που βαδίζει η Ελλάδα, ο μόνος για τη σωτηρία

Φούχτελ: Ο δρόμος που βαδίζει η Ελλάδα, ο μόνος για τη σωτηρία

Διαμαρτυρόμενοι αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί «υποδέχθηκαν» τον Γερμανό υφυπουργό έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

Γονάτισε η αγορά από τα μπλόκα
Φούχτελ: Ο δρόμος που βαδίζει η Ελλάδα, ο μόνος για τη σωτηρία
Ένα πανό στο οποίο αναγράφεται «στο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές», είχαν απλώσει στο πεζοδρόμιο της οδού Ηρώδου του Αττικού, απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, οι πανελλήνιες ομοσπονδίες των αστυνομικών, των πυροσβεστών και των αντρών του λιμενικού σώματος.
 
Η διαμαρτυρία των ενστόλων ξεκίνησε ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Γερμανό υφυπουργό Γιοακίμ Φούχτελ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κλείσιμο
Οι ένστολοι παρέδωσαν στο διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Κώστα Μπούρα, υπόμνημα με τα αιτήματά τους.
«Είμαι δημοκράτης, σέβομαι τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, ωστόσο θα πρέπει να πειστούν όλοι ότι ο δρόμος που βαδίζει η Ελλάδα είναι ο μοναδικός για τη σωτηρία της», τόνισε ο κ. Φούχτελ για την διαμαρτυρία των ενστόλων μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.

«Κατανοώ τις αντιδράσεις, είναι δύσκολες οι στιγμές, ακόμη και στη δική μου χώρα γίνονται διαμαρτυρίες όταν λαμβάνονται μέτρα, ωστόσο πρέπει να πειστούν όλοι ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι τα βέλτιστα», πρόσθεσε ο κ. Φούχτελ.
 
Από την πλευρά του ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης ο οποίος συμμετείχε στην σύκεψη αρκέστηκε να δηλώσει ότι τα κυβερνητικά στελέχη είχαν «μια καλή συνεργασία με τον κ. Φούχτελ». Στη συνάντηση έλαβε μέρος και η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη.
 
Κατά πληροφορίες, ο Γερμανός υφυπουργός μετέφερε στον πρωθυπουργό ιδέες και προτάσεις για την αξιοποίηση της περιουσίας των δήμων με βάση το γερμανικό μοντέλο.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης