Κ. Χατζηδάκης: Ενωμένοι θα βγούμε νικητές

Κ. Χατζηδάκης: Ενωμένοι θα βγούμε νικητές

«Κανένας από εμάς δεν είναι ευτυχής όταν καλείται να υιοθετήσει "σκληρά" μέτρα», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, αναφερόμενος στο νέο πακέτο περικοπών

Τελεσίγραφο της κομισιόν  “κόψτε τις συντάξεις”
Κ. Χατζηδάκης: Ενωμένοι θα βγούμε νικητές
«Κανένας από εμάς δεν είναι ευτυχής όταν καλείται να υιοθετήσει "σκληρά" μέτρα», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, αναφερόμενος στο νέο πακέτο περικοπών, κατά τα εγκαίνια της δεύτερης πεζογέφυρας στο Μαρούσι, στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Αναβρύτων.

«Αξίζει να κάνουμε αυτή την προσπάθεια, αξίζει να κάνουμε και το τελευταίο μίλι», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, προσθέτοντας ότι οι εβδομάδες που μεσολαβούν μέχρι τις 18 Οκτωβρίου που είναι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο «είναι επτά ιστορικής σημασίας εβδομάδες, που θα κρίνουν τη μοίρα αυτού του τόπου».

«Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ενωμένοι, όσο περισσότερο μπορούμε, γιατί αυτό που μετράει είναι η Ελλάδα», υπογράμμισε ο κ. Χατζηδάκης και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι «εάν είμαστε υπεύθυνοι και ενωμένοι, θα βγούμε νικητές και θα επιστρέψουμε στο δρόμο της ανάκαμψης και της ανάπτυξης».

Ο υπουργός χαρακτήρισε την πεζογέφυρα «ένα χειροπιαστό έργο, που βελτιώνει την ποιότητα ζωής σε έναν μεγάλο δήμο της Αθήνας», προσθέτοντας ότι «αυτό που χρειαζόμαστε σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, είναι το χειροπιαστό, το μετρήσιμο, το συγκεκριμένο έργο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης