Π. Σκουρλέτης: «Έχουμε ήδη ένα καθεστώς ιδιότυπης χρεοκοπίας»

Π. Σκουρλέτης: «Έχουμε ήδη ένα καθεστώς ιδιότυπης χρεοκοπίας»

Από τη στιγμή που δεν μπορούμε να δανειστούμε από τις αγορές και που με το «κούρεμα» ενεργοποιήθηκαν τα CDS, εξήγησε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Π. Σκουρλέτης: «Έχουμε ήδη ένα καθεστώς ιδιότυπης χρεοκοπίας»
Για πολιτική παραποίησης των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τη ΝΔ ο Πάνος Σκουρλέτης, αναφερόμενος στις δηλώσεις βουλευτών περί χρεοκοπίας της Ελλάδας.

«Εμείς έχουμε πει ότι το ευρώ είναι ένα πέπλο και πίσω από αυτό το πέπλο ασκούνται πολιτικές και εκεί είναι το ζήτημα» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Π. Λαφαζάνη, διευκρίνισε ότι δεν είπε πως δεν θα ήταν καταστροφική για την περίπτωση της Ελλάδας και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε επιδιώκει ούτε θέλει -αντίθετα, επιθυμεί - να αποφύγουμε την πλήρη χρεοκοπία.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι έχουμε ήδη ένα ιδιότυπο καθεστώς χρεοκοπίας, από τη στιγμή που δεν μπορούμε να δανειστούμε από τις αγορές και που με το «κούρεμα» ενεργοποιήθηκαν τα CDS.

Τέλος, επισήμανε ότι όλοι πλέον ομολογούν την αποτυχία του ελληνικού προγράμματος μέσω του Μνημονίου, ωστόσο η κυβέρνηση είναι η μόνη η οποία το υπερασπίζεται και το εφαρμόζει απαρέγκλιτα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης