Φ. Κουβέλης: Να μην κόβεται το ρεύμα σε όσους δεν πληρώνουν

Φ. Κουβέλης: Να μην κόβεται το ρεύμα σε όσους δεν πληρώνουν

Δεν πρέπει να κόβεται το ρεύμα τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλης αναφερόμενος στην απόφαση για σύνδεση του τέλους ακινήτων με το λογαριασμό της ΔΕΗ

Φ. Κουβέλης: Να μην κόβεται το ρεύμα σε όσους δεν πληρώνουν
Δεν πρέπει να κόβεται το ρεύμα τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλης αναφερόμενος στην απόφαση για σύνδεση του τέλους ακινήτων με το λογαριασμό της ΔΕΗ μιλώντας στη ΝΕΤ.

«Αυτό που συζητείται είναι αν αυτό το τέλος θα ενσωματωθεί ή αν θα αποτελεί ξεχωριστό σημείωμα στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Το λέω αυτό με το δεδομένο ότι είναι άλλο πράγμα να μη σου κόβουν το ρεύμα και δεν πρέπει να κόβεται το ρεύμα και δε θα κόβεται το ρεύμα και άλλο πράγμα αυτό το βάρος του ειδικού τέλους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φώτης Κουβέλης.

«Γίνεται μια προσπάθεια στη βάση συγκεκριμένων στοιχείων ν' αντιμετωπίσουμε την κλιμάκωση αυτού του τέλους η οποία θα αντιστοιχείται στην ικανότητα του πολίτη να πληρώσει αυτό το τέλος», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, υποστήριξε πως στην κυβέρνηση δεν υπάρχει κανένα ρήγμα και πως τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση προωθούν το έργο της.

Ο κ. Κουβέλης μιλώντας τόνισε πως η συνεργασία των τριών πολιτικών αρχηγών δεν υποκαθιστά κανένα, συντονίζει, εξετάζει πολιτικά και προωθεί εκείνα που πρέπει να υπάρξουν», ενώ ξεκαθάρισε μάλιστα πως ισχύει στο ακέραιο η συμφωνία για την επιμήκυνση και την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης