Κατά των διαγραφών ο Φ. Πετσάλνικος

Κατά των διαγραφών ο Φ. Πετσάλνικος

Θα μπορούσαν να έχουν ληφθεί άλλα μέτρα, εκτιμά ο πρόεδρος της Βουλής...

Κατά των διαγραφών ο Φ. Πετσάλνικος
«Δεν ήμουν  και δεν είμαι υπέρ των διαγραφών  από την Κοινοβουλευτική ομάδα  του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε σε συνέντευξη του  ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος υπογραμμίζοντας ότι  θα μπορούσαν να έχουν ληφθεί άλλα μέτρα, όπως η παραπομπή στα πειθαρχικά όργανα του Κινήματος για να εξεταστεί εκεί η ευθύνη των βουλευτών.

Όσον αφορά το χρόνο των εκλογών, τόνισε ότι προέχει να διασφαλιστεί η νέα δανειακή σύμβαση και κυρίως η ολοκλήρωση του PSI.

«Οι εκλογές ίσως εκτονώνουν κάποια κατάσταση. Το ερώτημα είναι ποια θα είναι η κατάσταση μετά τις εκλογές, σε ό,τι αφορά και τη σύνθεση της Βουλής και τη δυνατότητα του να υπάρχει μια κυβέρνηση που θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει αυτόν τον δύσκολο μεν, αλλά απόλυτα αναγκαία δρόμο» δήλωσε χαρακτηριστικά.  
 
Σχολιάζοντας τις πιέσεις που ασκούνται στη χώρα από τη γερμανική πλευρά, εκτίμησε ότι ακόμα και εντός γερμανικής κυβέρνησης δεν υπάρχει ενιαία άποψη και ενιαία γραμμή. Όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι το μείζον είναι να τηρηθεί το καταστατικό και να είναι σύννομες οι διαδικασίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης