Στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων ο Κ. Παπούλιας

Στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων ο Κ. Παπούλιας

Εξέφρασε την ελπίδα ότι θα ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους.

Στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων ο Κ. Παπούλιας
Την ελπίδα ότι  η κρίση θα ξεπεραστεί και όλοι μαζί θα βρεθούμε στην αντίπερα όχθη, αλλά και ότι θα ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των Ενόπλων Δυνάμεων, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας κατά τη σημερινή επίσκεψη του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Μάλιστα, σημείωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν αποτρεπτικό παράγοντα για όλους εκείνους που θα σκεφθούν να στραφούν εναντίον της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας και επισήμανε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις, ως κομμάτι της κοινωνίας, υποφέρουν και εκείνες, ως θύματα της μεγάλης οικονομικής κρίσης.

Κλείσιμο
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στο εθνικό κέντρο επιχειρήσεων απ' όπου επικοινώνησε με τον αρχιφύλακα του ακριτικού φυλακίου του Αγαθονησίου.

Καλωσορίζοντας τον κ. Παπούλια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος χαρακτήρισε συγκινητική -αλλά και μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία- την απόφαση του κ. Παπούλια να παραιτηθεί της αποζημίωσής του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης