Λινού για Πολάκη: «Ακούω πολλά τρελά πράγματα από όλες τις πλευρές» για τα εμβόλια

Λινού για Πολάκη: «Ακούω πολλά τρελά πράγματα από όλες τις πλευρές» για τα εμβόλια

H Καθηγήτρια Ιατρικής και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μίλησε για το θέμα των εμβολίων και τις παρενέργειές τους λαμβάνοντας σαφείς αποστάσεις για τις δηλώσεις Πολάκη

athina_linou
Για το θέμα των εμβολίων και τις παρενέργειές τους τοποθετήθηκε η Καθηγήτρια Ιατρικής και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αθηνά Λινού, μιλώντας στο Action24.

«Τώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Δεν είναι δικό μας θέμα» εξήγησε η κυρία Λινού, ενώ κληθείσα να σχολιάσει την τοποθέτηση του συναδέλφου της Παύλου Πολάκη, η ίδια ανέφερε επί της αρχής πως «εγώ δεν εκφράζομαι με αυτό τον τρόπο. Κάθε άνθρωπος έχει το ύφος και το ήθος του».

Ερωτηθείσα με την επιστημονική της ιδιότητα, «εγώ πιστεύω και το είχα πει πρώτη εκείνο τον καιρό» επισήμανε η κυρία Λινού, «ότι οι ενδείξεις και η διεθνής γνώση δείχνει ότι πρέπει να γίνει αντίστροφα, δηλαδή να δοθεί το εμβόλιο στους ηλικιωμένους, άτομα 50-55 είχα πει συγκεκριμένα και να μην δοθεί στους νέους και κυρίως όχι στις γυναίκες».

Στο πλαίσιο αυτό, «η δική μου η άποψη – και αυτό είναι άποψη- είναι ότι υπήρξε ελλιπής επιστημονική κρίση», όπως σημείωσε.

Κλείσιμο
Σε απάντηση, ωστόσο, με την πολιτική της ιδιότητα, αυτή της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, «η εμπειρία μου στην πολιτική είναι πολύ περιορισμένη και ακούω πολλά τρελά πράγματα από όλες τις πλευρές» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Λινού για τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη, λαμβάνοντας σαφείς αποστάσεις.

Η συνέντευξή μου στην εκπομπή "Πρωινή Ζώνη" με τους @georgekakousis και @anna_livathinou στον τηλεοπτικό σταθμό Action...

Posted by Αθηνά Λινού on Thursday, May 9, 2024




Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο Στέφανος Κασσελάκης γνώρισε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον έκανε σύμβουλό του

Η πορεία του εμβολίου της AstraZeneca μέχρι την απόσυρσή του - Τι λένε οι ειδικοί και τι υποστηρίζει η εταιρεία

Γιατί οι Κινέζοι χάκερ κλέβουν προσωπικά δεδομένα - Πού μπορούν να χρησιμοποιηθούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης