Στην Ικαρία έφτασε ο Στέφανος Κασσελάκης - Δείτε βίντεο

Στην Ικαρία έφτασε ο Στέφανος Κασσελάκης - Δείτε βίντεο

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε βρεθεί στους ακριτικούς Λειψούς τους Αρκιούς και την Κάλυμνο

kasselakis-ikaria-0
Στην Ικαρία έφτασε το βράδυ της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της πολυήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε βρεθεί στους ακριτικούς Λειψούς, τους Αρκιούς και την Κάλυμνο.

Δείτε βίντεο από την άφιξή του στην Ικαρία

Άφιξη Σ. Κασσελάκη στην Ικαρία


Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου ο κ. Κασσελάκης συνομίλησε στους Λειψούς με τους κατοίκους και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυριότερο την έλλειψη εκπαιδευτικών στο σχολείο των Λειψών".

Κλείσιμο
Κάτοικος του νησιού, έδωσε στον Στέφανο Κασσελάκη τη σχετική επιστολή των κατοίκων με παραλήπτες διάφορους φορείς, αλλά και τον πρωθυπουργό με την οποία ζητούν την επόμενη χρονιά, όταν οι μαθητές θα ξεπεράσουν ξανά τους 30, το σχολείο να γίνει και πάλι τετραθέσιο.

Σύμφωνα πάντα με την Κουμουνδούρου "Εξίσου θερμό ήταν το καλωσόρισμα του Στέφανου Κασσελάκη στους Αρκιούς, όπου οι κάτοικοι τον ενημέρωσαν ότι στερούνται τη μόνιμη παρουσία γιατρού".

Η περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχίζεται με επόμενους σταθμούς την Πάτμο.

Η επίσκεψη Κασσελάκη στην Κάλυμνο

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την Κάλυμνο. Ο Στέφανος Κασσελάκης περπάτησε στην πόλη και συνομίλησε με κατοίκους του νησιού.

Οι πολίτες της Καλύμνου που συνομίλησαν στον Στ. Κασσελάκη αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυρίαρχο αυτό της ακρίβειας. Επιπλέον σημείωσαν πως ακόμη κι ο τουρισμός, που αποτελεί βασική πηγή εσόδων για την Κάλυμνο, δεν διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε πως η κυβέρνηση έχει ξεχάσει τους νησιώτες, ενώ πρόσθεσε πως τα νησιά δεν μπορεί να αποτελούν τόπο επίσκεψης για τα πολιτικά πρόσωπα μόνο μια φορά στα τέσσερα χρόνια.

Κατά τη συνομιλία του με πολίτες του νησιού, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε πως δεν πρόκειται να τους προδώσει, ούτε και να συνδιαλλαγεί με τα μεγάλα συμφέροντα. Από 'κει και πέρα, υπογράμμισε πως η πολιτική ανατροπή είναι στο χέρι όλων των Ελλήνων, με αφετηρία το κίνημα που χτίζεται με πρωταγωνιστές τους ίδιους.

kasselakis2




Eιδήσεις σήμερα:

Εύα Καϊλή: Θα πάω να ζήσω στην Ιταλία - Αιχμές κατά της Μέτσολα και της Ευρωβουλής

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Η άνοδος, η ηχηρή πτώση και η δικαστική ανατροπή του «βασιλιά» στο Χόλιγουντ

Taste Atlas: Ο ντάκος στην κορυφή της λίστας με τις 100 καλύτερες σαλάτες στον κόσμο - Άλλα επτά ελληνικά πιάτα στον κατάλογο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης