Τζάκρη για «θαύμα» Κασσελάκη: Ο άνθρωπος είπε έναν μύθο, μια βιωματική συμπεριφορά χωρίς πολιτική επιρροή

Τζάκρη για «θαύμα» Κασσελάκη: Ο άνθρωπος είπε έναν μύθο, μια βιωματική συμπεριφορά χωρίς πολιτική επιρροή

Η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι στους κόλπους της Εκκλησίας, στα χωριά και τις πόλεις βρίθουν τέτοιου είδους αναφορές - «Ο κ. Κασσελάκης είχε την ειλικρίνεια να το πει στον δημόσιο λόγου του»

tzakri
«Ήταν μια βιωματική συμπεριφορά. Ο άνθρωπος είπε έναν μύθο, να το πω κατ’ αυτήν την έννοια, που διανθίζει την παιδικότητα παρά έχει κάποια πολιτική επιρροή» απάντησε η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, απαντώντας αναφορικά με την αναφορά του Προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη για το «θαύμα» στα βαφτίσια του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «επειδή εγώ είμαι ένας άνθρωπος που διαβάζω και το ξέρετε, αυτή η αντιστοίχιση, η αρθρογραφία για ότι πραγματικά αυτού του είδους η βάφτιση περιγράφεται από τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη είναι, για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος, τω Καίσαρι, είναι αρθρογραφία που την έκανε η κυρία Νεγρεπόντη- Δελιβάνη, την παραπέμπω γιατί την έχω δει, το χρησιμοποίησε στην συνέχεια ο κ. Τσιόδρας χωρίς να πει ότι κάνει “κόπι πάστε”», εξήγησε η κυρία Τζάκρη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0s3fxherqih)


Κλείσιμο
«Αυτό, όμως, τι αποδεικνύει; Ότι στους κόλπους της Εκκλησίας βρίθουν και στα χωριά και στις πόλεις τέτοιου είδους αναφορές από διάφορους εκκλησιαστικούς παράγοντες. Αυτά βεβαίως τα συζητάμε στις οικογένειες κτλ. Ο κ. Κασσελάκης είχε την ειλικρίνεια να το πει αυτό στο δημόσιο λόγο του, οκ. Τι θέλετε να πείτε ότι επηρέασε το εκλογικό αποτέλεσμα; Εν πάση περιπτώσει δίνει κάποια πολιτική διάσταση στα λεγόμενά του;», διερωτήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.




Ειδήσεις σήμερα:

«Μου έριξε κουτουλιά και μου έσπασε τη μύτη» - Ο αντιδήμαρχος Νίκαιας περιγράφει την επίθεση από τον δημοτικό σύμβουλο

Προκλητικός και απαράδεκτος ο Βελόπουλος, λέει ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος


«Σ' αγαπάω απέραντα και ζητώ συγγνώμη, έκανα ό,τι μπορούσα» - Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου για τον πατέρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης