Κασσελάκης: Δεν θέλουμε τις ψήφους των Σπαρτιατών

Κασσελάκης: Δεν θέλουμε τις ψήφους των Σπαρτιατών

Τι απαντούν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ για το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι «ψαρεύει σε θολά νερά»

kasselakis_stefanos1
«Ξεκάθαρα όχι» είναι η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στις ψήφους των Σπαρτιατών, όπως τονίζει σε ανάρτησή του, με αφορμή και τα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι «ψαρεύει σε θολά νερά».



Σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Άρχισε η μάχη μεταξύ ΝΔ και Βελόπουλου για το ποιος θα κερδίσει τους ψηφοφόρους των νεοναζί «Σπαρτιατών».

Κλείσιμο
» Στο ερώτημα «τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών τούς θέλετε;», η δική μου απάντηση είναι ξεκάθαρη: ΌΧΙ».

Νωρίτερα, πηγές προσκείμενες στον ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι «ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης που εκφράζεται από τη ρητορική των κ.κ. Βορίδη, Γεωργιάδη και Πλεύρη και συμπεριλαμβάνει στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της ΝΔ των 500 εκατομμυρίων ευρώ χρέους, υμνήτρια του Κασιδιάρη, τολμά να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «ψαρεύει ψήφους σε θολά νερά».

Όπως τονίζουν, «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε σημερινή του συνέντευξη ξεκάθαρα αρνήθηκε οποιαδήποτε ακροδεξιά ψήφο, ακυρώνοντας το νέο αφήγημα του Μαξίμου».

Προσθέτουν ακόμη πως «θυμίζουμε απλώς πως μόλις προχθές η κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου περιέγραψε με απόλυτη ειλικρίνεια την στόχευση που είχε η συμπερίληψη του Φρέντι Μπελέρη στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Τετάρτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του στην ακροδεξιά και στο κόμμα των Σπαρτιατών.

Μετά και τη δήλωση του κ. Στίγκα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει αξιοπρέπεια που δεν κατέθεσε υπόμνημα» κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές, ο κ. Μαρινάκης αφήνει αιχμές, λέγοντας ότι «κάποιοι δυστυχώς, προτιμούν να «ψαρεύουν» ψήφους σε θολά νερά από το να υπερασπίζονται τη Δημοκρατία μας με πράξεις».

Παράλληλα, επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί επί 4,5 χρόνια δεν έβρισκε δικαστική αίθουσα για να δικαστεί η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, «Γιατί δεν ψήφισε την επίμαχη τροπολογία που καταθέσαμε το 2023, γιατί δεν υπέβαλε υπόμνημα στις βουλευτικές εκλογές, γιατί κατέθεσε «κείμενο-δήλωση» για τη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές, αφού είχε παρέλθει η σχετική προθεσμία».


Ειδήσεις σήμερα:

Σπαρτιάτες: «Κόπηκαν» από τον Άρειο Πάγο - Δεν θα συμμετέχουν στις ευρωεκλογές

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Μπήκαν πουλιά στον κινητήρα

Βουλή: Το παρελθόν ανάμεσα στην οικογένεια Φλώρου και τον Βελόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης