Μαρινάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες: Κάποιοι προτιμούν να «ψαρεύουν» ψήφους σε θολά νερά

Μαρινάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες: Κάποιοι προτιμούν να «ψαρεύουν» ψήφους σε θολά νερά

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του έναντι της ακροδεξιάς – Η δήλωση έρχεται μετά την αναφορά του Βασίλη Στίγκα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει αξιοπρέπεια που δεν κατέθεσε υπόμνημα» κατά της συμμετοχής του κόμματος στις ευρωεκλογές

marinakis_pavlos
Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του στην ακροδεξιά και στο κόμμα των Σπαρτιατών εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Παύλος Μαρινάκης.

Μετά και τη δήλωση του κ. Στίγκα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει αξιοπρέπεια που δεν κατέθεσε υπόμνημα» κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές, ο κ. Μαρινάκης αφήνει αιχμές, λέγοντας ότι «κάποιοι δυστυχώς, προτιμούν να «ψαρεύουν» ψήφους σε θολά νερά από το να υπερασπίζονται τη Δημοκρατία μας με πράξεις».

Παράλληλα, επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί επί 4,5 χρόνια δεν έβρισκε δικαστική αίθουσα για να δικαστεί η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, «Γιατί δεν ψήφισε την επίμαχη τροπολογία που καταθέσαμε το 2023, γιατί δεν υπέβαλε υπόμνημα στις βουλευτικές εκλογές, γιατί κατέθεσε «κείμενο-δήλωση» για τη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές, αφού είχε παρέλθει η σχετική προθεσμία».

Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Μαρινάκη

Πολλοί αναρωτιούνταν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ επί 4,5 χρόνια δεν έβρισκε δικαστική αίθουσα για να εκδικαστεί η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Κλείσιμο
Γιατί δεν ψήφισε την επίμαχη τροπολογία που καταθέσαμε το 2023.

Γιατί δεν υπέβαλε υπόμνημα στις βουλευτικές εκλογές.

Γιατί κατέθεσε «κείμενο-δήλωση» για τη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές, αφού είχε παρέλθει η σχετική προθεσμία.

Σήμερα, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κ. Στίγκας, δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη, «έχει αξιοπρέπεια που δεν κατέθεσε υπόμνημα» και έπεισε και τους πλέον δύσπιστους. Κάποιοι, δυστυχώς, προτιμούν να «ψαρεύουν» ψήφους σε θολά νερά από το να υπερασπίζονται τη Δημοκρατία μας με πράξεις.

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης ξεκάθαρα αρνήθηκε οποιαδήποτε ακροδεξιά ψήφο

«Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης που εκφράζεται από τη ρητορική των κ.κ. Βορίδη, Γεωργιάδη και Πλεύρη και συμπεριλαμβάνει στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της ΝΔ των 500 εκατομμυρίων ευρώ χρέους, υμνήτρια του Κασιδιάρη, τολμά να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «ψαρεύει ψήφους σε θολά νερά», αναφέρουν πηγές προσκείμενες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τονίζουν, «ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε σημερινή του συνέντευξη ξεκάθαρα αρνήθηκε οποιαδήποτε ακροδεξιά ψήφο, ακυρώνοντας το νέο αφήγημα του Μαξίμου», για να προσθέσουν πως «θυμίζουμε απλώς πως μόλις προχθές η κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου περιέγραψε με απόλυτη ειλικρίνεια την στόχευση που είχε η συμπερίληψη του Φρέντι Μπελέρη στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας».

Στίγκας: Κόμμα με αξιοπρέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα με αξιοπρέπεια, για το γεγονός ότι δεν κατέθεσε υπόμνημα προκειμένου να μπλοκάρει την κάθοδο του κόμματος του στις ευρωεκλογές.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ να το πω και αυτό, γιατί δεν φοβάμαι, έχει αξιοπρέπεια με τον Κασσελάκη που δεν κατέθεσε υπόμνημα, έχει αξιοπρέπεια και αυτό είναι καλό», είπε συγκεκριμένα ο Βασίλης Στίγκας.

«Κατατέθηκε επιστολή σας θυμίζω», του απάντησε η Όλγα Γεροβασίλη που βρισκόταν στο προεδρείο της Βουλής.

«Για υπόμνημα λέω, όπως έκαναν οι άλλοι», της απάντησε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών».
Ο Στίγκας των Σπαρτιατών χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα με αξιοπρέπεια διότι δεν κατέθεσε υπόμνημα

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Αριστερά κατέθεσαν το προηγούμενο διάστημα υπόμνημα για τη μη κάθοδο των «Σπαρτιατών» στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επικαλούμενος δήλωση του τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι μόλις σήμερα (σσ: την Τρίτη) αποφάσισαν να στείλουν υπόμνημα, ωστόσο η προθεσμία έχει λήξει από τις 20 Απριλίου.

«Μόλις χθες αναρωτιόμασταν ως κυβέρνηση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταθέσει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά του κόμματος Σπαρτιάτες. Σήμερα πήραμε την απάντηση. Πριν από λίγο ο βουλευτής και τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης, μιλώντας σε εκπομπή στο κανάλι της Βουλής, μας ενημέρωσε ότι αποφάσισαν (και μάλιστα μετά από σύσκεψη και με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο), να καταθέσουν «σήμερα κιόλας» υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών. Σήμερα! Ενώ η προθεσμία έχει λήξει από τις 20 του μηνός», ανέφερε την Τρίτη ο Παύλος Μαρινάκης.



Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης

Ρέντης: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη - Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση

Καιρός - Αρναούτογλου: Η σκόνη φεύγει, οι βροχές έρχονται - Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης