Αγγελική Δεληκάρη: Τα χαστούκια δεν με τρομάζουν με κάνουν πιο δυνατή

Αγγελική Δεληκάρη: Τα χαστούκια δεν με τρομάζουν με κάνουν πιο δυνατή

Τόνισε ότι παρά τη βία που υπέστη θα συνεχίσει να πηγαίνει στην εκκλησία

aggeliki-delikari-xr
Μόλις λίγα 24ωρα μετά το χαστούκι που δέχθηκε εντός ιερού ναού, η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ξεκαθαρίζοντας ότι δεν την τρομάζουν τα χαστούκια, αντιθέτως την κάνουν πιο δυνατή και υπογράμμισε ότι παρά τη βία που υπέστη θα συνεχίσει να πηγαίνει στην εκκλησία.

Επιτιθέμενη στη ΝΙΚΗ αλλά και προσωπικά στον Δημήτρη Νατσιό, είπε: «Όχι κ. Νατσιέ δεν θα επιτρέψουμε εσείς ή κανένας άλλος να μας απαγορεύσει την είσοδο στην εκκλησία- αυτή που θέλετε ως δεξαμενή ψήφων δεν μπορείτε να την στερήσετε από κανέναν». Και συνέχισε τονίζοντας ότι «τα χαστούκια σας δεν με τρομάζουν αλλά με κάνουν πιο δυνατή! Συνεχίστε να εκθειάζετε τη βία. Η βία από γυναίκα σε γυναίκα κ. Νατσιέ! Δεν έχετε σχέση με χριστιανισμό».

Αναφορικά με τις δηλώσεις του βουλευτή της Νίκης, Νίκου Παπαδόπουλου, η κυρία Δεληκάρη υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ αρνήθηκε να αποδοκιμάσει την προτροπή του βουλευτή του για συνέχιση των επιθέσεων. «Κουκουλώσατε την απαράδεκτη συμπεριφορά του, με το να δικαιολογεί τις επιθέσεις εναντίον γυναικών στις εκκλησίες. Αρνηθήκατε να αποτρέψετε οπαδούς σας από πράξεις βίας. Ό, τι και να λέτε και να κάνετε θα συνεχίσω να πηγαίνω εκκλησία, οι απειλές σας δεν με τρομάζουν. Οι απειλές σας δεν με τρομάζουν. Θα πηγαίνω γιατί είναι δημοκρατικό μου καθήκον να μην υποκύψω στις απειλές και βία» κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης

Ρέντης: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη - Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση

Καιρός - Αρναούτογλου: Η σκόνη φεύγει, οι βροχές έρχονται - Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης