ΕΦ.ΣΥΝ. για την επίθεση Κασσελάκη στη Γεωργία Σαδανά: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΦ.ΣΥΝ. για την επίθεση Κασσελάκη στη Γεωργία Σαδανά: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

«Τα χρόνια περνούν, οι πρόεδροι αλλάζουν, αλλά (η καταδικασμένη από την κοινωνία) λογική μένει ίδια: ή μαζί μας ή εχθροί μας» προσθέτει η ΕΦΣΥΝ 

kasselakis-efsyjn
Κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη, για την επίθεσή του στη δημοσιογράφο του Πρώτου ΘΕΜΑτος, Γεωργία Σαδανά, για την οποία ήδη έχουν απαντήσει δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί η Εφημερίδα των Συντακτών κάνοντας λόγο για «δύο μέτρα και δύο σταθμά» από τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Όταν τα γραφόμενα-λεγόμενα αφορούν τον αντίπαλο, είμαστε με τους δημοσιογράφους, όταν αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν αρέσουν, τους καταγγέλουμε ως «πετσωμένους», παπαγαλάκια ή προπαγανδιστές» προστίθεται στο σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Τα χρόνια περνούν, οι πρόεδροι αλλάζουν, αλλά (η καταδικασμένη από την κοινωνία) λογική μένει ίδια: ή μαζί μας ή εχθροί μας» προσθέτει η ΕΦΣΥΝ στο σχόλιο που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της Παρασκευής στη στήλη των πολιτικών παρασκηνίων.

Όλο το σχόλιο της ΕΦΣΥΝ για την επίθεση Κασσελάκη στην Γεωργία Σαδανά

Την περασμένη εβδομάδα ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε (και σωστά) τη στοχοποίηση δημοσιογράφων από κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές , κάνοντας λόγο για θεσμικό κατήροφο ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι έχει συνηθίσει να θεωρεί τα ΜΜΕ ως μέσα προβολής της «κυβερνητικής προπαγάνδας». Χθες, ο ίδιος ο πρόεδρός του, Στέφανος Κασσελάκης, προφανώς παραβλέποντας όσα έλεγε το κόμμα του, επιτέθηκε σε δημοσιογράφο και μέσο ενημέρωσης το οποίο αποκάλεσε «γραφείο τύπου της ΝΔ», επειδή έγραψε ρεπορτάζ για την έκρυθμη κατάσταση στην Πολιτική Γραμματεία. Δηλαδή δύο μέτρα και δύο σταθμά, όταν τα γραφόμενα-λεγόμενα αφορούν τον αντίπαλο, είμαστε με τους δημοσιογράφους, όταν αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν αρέσουν, τους καταγγέλουμε ως «πετσωμένους», παπαγαλάκια ή προπαγανδιστές. Τα χρόνια περνούν, οι πρόεδροι αλλάζουν, αλλά (η καταδικασμένη από την κοινωνία) λογική μένει ίδια: ή μαζί μας ή εχθροί μας»

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσιεύθηκε η πρώτη αγγελία για γάμο ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα

Καρδούλες, αγκαλιές αλλά και επεισόδια για την ψήφιση του γάμου των ομοφύλων στη Βουλή - Δείτε φωτογραφίες

39χρονος σκότωσε τη σύντροφό του στο Ηράκλειο Κρήτης - Γύρισε μεθυσμένος και την πυροβόλησε στο κεφάλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης