Δημοσιογράφοι που καλύπτουν τον ΣΥΡΙΖΑ απαντούν στον Κασσελάκη για την επίθεση στη Γεωργία Σαδανά

Δημοσιογράφοι που καλύπτουν τον ΣΥΡΙΖΑ απαντούν στον Κασσελάκη για την επίθεση στη Γεωργία Σαδανά

Στοχοποίησε την πολιτική συντάκτρια του «Πρώτου Θέματος» για ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε σε όλα τα μέσα ενημέρωσης - Αντέδρασαν  δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ ΣΥΡΙΖΑ - Σκληρή αντίδραση και από το ΠΑΣΟΚ - Το «Πρώτο Θέμα» δεν ασχολείται με φαιδρότητες

kasselakis_arthro
Δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ  απάντησαν στην επίθεση στο «Πρώτο Θέμα» και την πολιτική συντάκτρια Γεωργία Σαδανά που εξαπέλυσε με ανάρτησή του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο  Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή δημοσίευμα για τη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. 

Στην ανάρτησή του, ο κ. Κασσελάκης αναφέρει πως «κάθε δύο μέρες και ένα δημοσίευμα για "έκρυθμη κατάσταση" και "έκρηξη" στον ΣΥΡΙΖΑ, από το γραφείο Τύπου της ΝΔ-Πρώτο Θέμα». Και προσθέτει, μεταξύ άλλων, πως: «η αλήθεια είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει, ανανεώνεται, ψηφιοποιείται συνολικά - και αυτά γίνονται μόνο με τόλμη και επιμονή», με φόντο τα όσα εξελίχθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του καθοδηγητικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ  και αποτυπώθηκαν από το protothema.gr, αλλά και από σύνολο του ελληνικού, έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, με αντίστοιχους τίτλους.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Κασσελάκη: 

Κάθε δύο μέρες και ένα δημοσίευμα για «έκρυθμη κατάσταση» και «έκρηξη» στον ΣΥΡΙΖΑ, από το γραφείο Τύπου της ΝΔ - Πρώτο...

Posted by Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis on Thursday, February 15, 2024


Σε κάθε περίπτωση, το Πρώτο Θέμα αρνείται να μπει σε συζήτηση για τα καμώματα του κ. Κασσελάκη, καθώς δεν ασχολείται με φαιδρότητες. 

Η δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος»

Η Γεωργία Σαδανά, που στοχοποιήθηκε προσωπικά από τον κ. Κασσελάκη - καθώς το όνομά της αφέθηκε εμφανώς στη φωτογραφία που συνόδευσε την ανάρτησή του -  σημειώνει ότι «υπήρξε αυστηρά ειδησεογραφική κάλυψη της Πολιτικής Γραμματείας  με πληροφορίες πολλαπλώς διασταυρωμένες, περιγράφοντας πλήρως  το κλίμα της κομματικής συνεδρίασης, με απόλυτη τήρηση των κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και αίσθημα ευθύνης στο λειτούργημά μας, αλλά και στα εκατομμύρια των αναγνωστών του protothema.gr.»  

Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ ΣΥΡΙΖΑ

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις από την πλευρά των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς το ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε - με τις αναμενόμενες αποχρώσεις - σε όλα τα μέσα ενημέρωσης,  πλην των κομματικών μέσων του ΣΥΡΙΖΑ, που έσπευσαν να αξιολογήσουν ως βασική είδηση της ημέρας την ανάρτηση του κ. Κασσελάκη εναντίον του Πρώτου Θέματος και της πολιτικής συντάκτριάς του. 

Κλείσιμο
Δείτε την ανάρτηση του δημοσιογράφου Φοίβου Κλαυδιανού: 

Η σημερινή ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, πέρα από την αντιπαράθεση του με το Πρώτο Θέμα, υποκρύπτει μία χυδαία...

Posted by Foivos Klaudianos on Thursday, February 15, 2024

Η αντίδραση της Αναστασίας Γιάμαλη

«Καλό θα είναι κάποια στιγμή να αφήσουμε τους δημοσιογράφους και αυτό το λέω οριζόντια γιατί είχαμε και άλλο κρούσμα σήμερα, να κάνουν τη δουλειά τους, ιδίως όταν στοχοποιούνται συνάδελφοι και συναδέλφισσες μας, οι οποίοι και οι οποίες έγραψαν για ένα θέμα κοινής λήψης. Ένα θέμα που το έχουν όλοι και όλες. Όταν ένα θέμα το έχουν όλοι και όλες, δεν μπορεί να λες να αυτή είναι η κακιά που το έβγαλε», τόνισε από την πλευρά της η Νατάσα Γιάμαλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στον Real FM 97,8.

Γιάμαλη: Όταν ένα θέμα το έχουν όλοι και όλες, δεν μπορεί να λες να αυτή είναι η κακιά που το έβγαλε


Η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ

Δείτε την ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θανάση Γκλαβίνα

Ότι η δημοσιογραφία στην Ελλάδα δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της είναι γνωστό. Εκφοβισμοί, επιθέσεις, αγωγές όσων...

Posted by Thanasis Glavinas on Thursday, February 15, 2024


Ειδήσεις σήμερα:

Τα πρώτα ραβασάκια για φορολογούμενους με έσοδα κάτω από €10.000 και έξοδα έως €300.000 - Πώς τους έπιασαν

Έκρυθμη η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ: Τα 4 άγνωστα περιστατικά που έφεραν την «έκρηξη» Κασσελάκη

«Δεν δίστασα, απλώς το έκανα» λέει ο πολίτης που ακινητοποίησε τον ένοπλο στην αιματοβαμμένη παρέλαση στο Κάνσας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης