Δημήτρης Τζανακόπουλος: Υπάρχουν ακόμα δυνάμεις στον ΣΥΡΙΖΑ που ασφυκτιούν υπό την ηγεσία Κασσελάκη

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Υπάρχουν ακόμα δυνάμεις στον ΣΥΡΙΖΑ που ασφυκτιούν υπό την ηγεσία Κασσελάκη

Η Έφη Αχτσιόγλου επέλεξε να κάνει ένα βήμα πίσω - Συνεχίζονται οι τοξικές επιθέσεις σε βάρος της που τροφοδούνται και από αναρτήσεις Κασσελάκη

tzanakopoulos-dimitris
Στην εκτίμηση ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «υπάρχουν ακόμα δυνάμεις που ασφυκτιούν υπό την ηγεσία Κασσελάκη» προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο αποχωρήσας βουλευτής, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Εγώ βλέπω ότι αποχωρούν σύσσωμες νομαρχιακές επιτροπές, σύσσωμα τμήματα του κόματος, το 40% των ελών της Κέντρικής Επιτροπής, Όλα αυτά είναι περισσότερα από το 1,03% που λέει ο κ. Κασσελάκης» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο στόχος της κοινοβουλευτικής ομάδας των 11 είναι «να κατέβουμε στις ευρωεκλογές» και «προφανώς» να εκλέξουν ευρωβουλευτή.

Ο ίδιος σημείωσε, επίσης, ότι αν και θα ασκούν κριτική όταν ο ΣΥΡΙΖΑ «όταν παίρνει αποφάσεις που δεν ευνοούν την λαική κοινωνία, δεν θα ανοίξουμε πολεμική με τον κ. Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ». «Εμείς θα έχουμε μονομέτωπο με τον κ. Μητσοτάκη αλλά θα απαντάμε και στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Όπως είπε «ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάσσεται σε κεντρώο κόμμα. Ο στρατηγικός στόχος του κ. Κασσελάκης περί του "ελληνικού ονείρου" μετατρέπει στρατηγικά τον ΣΥΡΙΖΑ σε σκληρό φιλελεύθερο κόμμα. Αποτυπώνει τις θέσεις του πιο σκληρού αμερικάνικου φιλελευθερισμού… Ακόμα και οι Δημοκρατικοί των ΗΠΑ δεν μιλούν για το "αμερικανικό όνειρο", αντιθέτως είναι απολύτως επικριτικοί απέναντι σε αυτή τον καταστατικό μύθο ότι δήθεν ο καθένας μπορεί να γίνει επιχειρηματίας του εαυτού του».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxb4jk9j9tc9)


«Αυτή τη στιγμή, δείτε και τις δημοσκοπήσεις, το 17,5% του Ιουνίου μοιάζει άπιαστο όνειρο για τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει μεγάλο πολιτικό και ιδεολογικό κενό που πρέπει να καλυφθεί» πρόσθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxb4kox4vrwp)
Κλείσιμο


Ο κ. Τζανακόπουλος εκτίμησε ακόμα ότι «δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολιτικές προϋποθέσεις γυα συμπόρευση είτε με Βαρουφάκη είτε με Κωνστατνοπούλου είτε με κάποιον άλλο υπάρχων πολιτικό κόμμα. Στόχος μας είναι να εκφράσουμε ένα υπαρκτό δυναμικό της κοινωνίας σε αριστερή κατεύθυνση».

Ερωτηθείς για την απουσία της Έφης Αχτσιόγλου από την ανακοίνωση για τη συγκρότηση της κοινοβουλευτικής ομάδας των «11», ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε ότι «πολιτικά η κυρία Αχτσιόγλου έχει επιλέξει να κάνει ένα βήμα πίσω και όλοι σεβόμαστε την επιλογή της. Ήταν πολύ δύσκολη η προεκλογική διαδικασία που πήρε φοβερά τοξικά και χυδαία χαρακτηριστικά που πυροδοτεί ακόμα ο κ. Κασσελάκης με αναρτήσεις και τοποθετήσεις που εκφεύγουν οποιασδήποτε πολιτικής τοποθέτησης».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxb4lndfts4x)


«Συναντάμε ανθρώπους στον δρόμο και μας λένε ότι είναι πολιτικά άστεγοι» είπε ακόμα ο ανεξάρτητος βουλευτής προσθέτοντας ότι «είναι προφανές ότι ο πολιτικός διάλογος περιλαμβάνει και την κίνηση του Πέτρου Κόκκαλη με τα "πράσινα" χαρακτηριστικά της» κατέληξε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Σάνα Μαρίν μοιράζεται στο Instagram ξέγνοιαστες και... σέξι στιγμές από πρόσφατα ταξίδια της

Μπούμερανγκ για Σούνακ η απρέπεια προς Μητσοτάκη - Πολιτικοί, γκάλοπ και ΜΜΕ κατά του Βρετανού πρωθυπουργού

«Κούρεμα» 9% στους φόρους για τους επαγγελματίες - «Ψαλίδι» σε τεκμαρτό εισόδημα, τέλος επιτηδεύματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης