Nέα επίθεση Αυλωνίτου, Καρανίκα, Οικονόμου σε Τσακαλώτο - Τον αποκαλούν «σωτήρα» που έδινε περηφάνεια στο κόμμα

Nέα επίθεση Αυλωνίτου, Καρανίκα, Οικονόμου σε Τσακαλώτο - Τον αποκαλούν «σωτήρα» που έδινε περηφάνεια στο κόμμα

Στελέχη που τάχθηκαν εξαρχής υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη «ξιφουλκούν» κατά του κ. Τσακαλώτου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τη… χαμένη «υπερηφάνεια» για την οποία μίλησε ο πρώην υπουργός

arthrou-oikonomoi
Σε θέση μάχης έχουν ταχθεί από χθες, όποτε και ο πρώην υπουργός και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Ευκλείδης Τσακαλώτος, άνοιξε την πόρτα της εξόδου από το κόμμα.

Στελέχη που τάχθηκαν εξαρχής υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη «ξιφουλκούν» κατά του κ. Τσακαλώτου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τη… χαμένη «υπερηφάνεια» για την οποία μίλησε ο πρώην υπουργός.

«Εμείς τα παρακατιανά μέλη του 2ευρω, χωρίς αστική αυτοπεποίθηση, πως παραμένουμε στο κόμμα ενώ αποχωρεί ο "Σωτήρας" Τσακαλώτος, που έδινε υπερηφάνεια σ' αυτό;» διερωτήθηκε η πρώην βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Ελένη Αυλωνίτου και πρόσθεσε: «Μήπως γιατί δεν είμαστε υπερφίαλοι, φαντασμένοι αλαζόνες, αλλά είμαστε αξιοπρεπείς, δεν μειώνουμε και δεν υποτιμούμε κανένα και πρωτίστως σεβόμαστε τη Δημοκρατία!».

IMG_2088
Κλείσιμο


Για «ιδιόκτητη Περήφανη Προκομμουνιστική Εξωκυβερνητική αριστερά» έκανε λόγο ο Νίκος Καρανίκας, για να επισημάνει πως «περήφανα θα περιμένω να κάνουν την περήφανη δική Τους αριστερά καθώς επιστρέφουν ριζοσπαστικά και ανανεωτικά στο περήφανο πειραγμένο κομμουνιστικό παρελθόν τους για να ξανά διαλύσουν περήφανα την Ακοα - και το ΚΚΕ ες».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

Ιδιόκτητη Περήφανη Προκομμουνιστική Εξωκυβερνητική αριστερά

Με περηφάνια θα πορευτώ στην Αριστερά, στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όταν ακούσω περήφανα την περήφανη αποχώρηση των φραξιωνιστών της ομπρελας53+6/6 όταν και άμα αποφασίσουν και τους το επιτρέψει περήφανα η περηφάνια τους και το υπαρξιακό τους δίλημμα να παρατήσουν το κόμμα που τόσο περήφανα τους συντηρεί και τόσο καιρό υπονομεύουν περήφανα.

Περήφανα θα περιμένω να κάνουν την περήφανη δική Τους αριστερά καθώς επιστρέφουν ριζοσπαστικά και ανανεωτικά στο περήφανο πειραγμένο κομμουνιστικό παρελθόν τους για να ξανά διαλύσουν περήφανα την Ακοα - και το ΚΚΕ ες ΑΑ επιστρέφοντας περήφανα στο περήφανο 0,5% που περήφανα τους ανήκει.

IMG_2086


Περήφανα αναμένω κάτι το περήφανο από τα περήφανα στελέχη που τόσο περήφανα αναζητούν και υπερασπίζονται την περηφάνια της Δικής Τους περήφανης αριστεράς. Απλά, πιστεύω περήφανα ότι η αριστερή περηφάνια θέλει και την αριστερή περήφανη Τόλμη και Γοητεία που περήφανα τους λείπει.

Σε… ποιητικό οίστρο, «απο την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα άλλαξα το καπέλο μου, να μην βραχεί η ‘Ομπρέλα’!» ανέφερε από πλευράς του, ο Θανάσης Οικονόμου, σε άρθρο του στο tvxs, καταλήγοντας πως «Θα ήταν πιο ειλικρινές ωστόσο αν οι φίλοι Φίλη καριοφύλι κατέθεταν ως νέα γραμμή Ομπρέλας το παιδιάστικο σύνθημα: Μια βροχή μας σώζει!».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

ΟΜΠΡΕΛΑ: Μια βροχή την σώζει!

Δεν πάει καλά ο Παναιτωλικός (ουραγός) δεν πάει ούτε κι η Ομπρέλα … και έτσι προκύπτουν χρησμοί όπως:

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα
άλλαξα το καπέλο μου, να μην βραχεί η ‘Ομπρέλα’!

Λίγο ασυνάρτητο αλλά παραδοσιακό το ανωτέρω δίστιχο, φαίνεται ότι συνιστά την νέα γραμμή των προϊστορικών στελεχών που επιδιώκουν τώρα μια παράταση του θνήσκειν μήπως και γίνει στο ανάμεσα κανένα δημοσκοπικό θαύμα ή ωριμάσουν οι συζητήσεις με τον Γιάνη...

Και για να πάρουν την παρατασούλα διαβάζω στην ΠΡΑΒΝΤΑ ότι τα δίνουν όλα, και επίπληξη και καταδίκη και οδικό χάρτη και πλήρη έλεγχο στην ΚΟΕΣ και τον σκύλο να βγάζουν καμιά βόλτα άμα λάχει…Όλα όμως του γάμου δύσκολα…

Η Έφη ασπάζεται τον Ουρανοκατέβατο κι αυτοί πια την βγάζουν με ολίγη από Τζανακόπουλο. Βεβαίως τα εσωκομματικά με τα ζεύγη στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ανέκαθεν ένα αξεδιάλυτο κουβάρι όπως μαρτυρά κι η επίσκεψη ενός άλλου ιστορικού ζεύγους στον 7ο όροφο. Έχει μετά άδικο ο Γιάνης που κρατάει επιφυλάξεις για όσους παλιότερα τον κυνήγησαν και τραγουδά:«Μπορεί κανίβαλος ποτέ να εκπροσωπήσει τάχα, όλους τους φίλους τους παλιούς που έχει στην στομάχα;»

IMG_2089


Θυμήθηκαν λοιπόν οι σύντροφοι στα τελειώματα τους πόσο πολύ αγαπούσαν τον Αλέξη, που " έφερε την εκλογή προέδρου απο τους 2ευρους", αλλά και τον Νίκο τον κατάδικο όπως τον έλεγαν, κι ονειρεύονται τώρα πως αυτοί θα μεσολαβήσουν για αναβολές κι εκπτώσεις. Δεκάδες άρθρα εστίασαν στις υφολογικές παρατηρήσεις του κ Γιαννούλη ως εάν ήταν ο νέος Μάρκος Αυγέρης (απλή συνωνυμία, ήταν έξαλλου καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του μεγάλου κριτικού). Δεν είναι όμως καν μέλος της ΚΕ…

Άραγε τα προϊστορικά στελέχη βολεύονται τώρα με μια επίπληξη από τον σκληρό του Μαιάμι; Δέχονται λένε να γράψουν κι εκατό φορές: «Δεν θα ξαναπώ τον κ. Πρόεδρο πράκτορα συμφερόντων». Καθόλου άσχημα για αρχή, θα πρέπει όμως να γράφουν κι επί δέκα χρόνια το όνομα του ουρανοκατέβατου με τρία σίγμα: Κασσσελάκης, σε ένδειξη του ανυπόκριτου θαυμασμού τους…

Το γυρνάνε τώρα στο «καλό παιδί ο Stefanos, ευφυέστατος και killer» οπότε οσονούπω θα φάει την συμμορία των τεσσάρων, της στενής ομάδας του (άλλη μια σύμπτωση αριθμών) και να δεις μετά αγάπες που θα του κάνουμε. Καλό το παραμύθι τους αλλά δεν έχει … χήρα (του Μάο). Λησμονούν ότι αυτός τους τηλεδιέγραψε χωρίς να ρωτήσει κανέναν!

Ο νεώτατος πρόεδρος, αφού άκουσε ότι μαζεύει ο Φίλης υπογραφές για να τον καθαιρέσει, μετά ότι πρόκειται να τον διαγράψουν πριν επιστρέψει από το ταξίδι του μέλιτος και πιο μετά ότι καλύτερα να φύγει μόνος του και να ανοίξει ένα άλλο μαγαζί (Δρίτσας), ακούει τώρα με ενδιαφέρον μια τέταρτη παραλλαγή.

Θα μείνει ως προεδράρα καθυβριζόμενη που πετάει το τενεκεδάκι παρακάτω, μέχρι να απογοητευτούν όλοι οι δικοί του, οι δίευροι ντε , και τότε το 56-44% στους 150.000 για πλάκα αναστρέφεται ειδικά αν απομείνουν ενδιαφερόμενοι μόνον οι 50.000 «ενεργοί»! Μπορεί έτσι να μην χρειαστεί να περιμένουν καν τις Ευρωεκλογές ούτε να φτιάξουν άλλο κόμμα. Αν ο Θεός στραβώσει έτσι το Αμερικανάκι, μπορεί να πάρουν πίσω το παλιό κόμμα και τότε θα δουν ποιος είναι ο μοβόρος.

Στο μεταξύ κάποιοι μικρότεροι ακροβολισμένοι απ’ έξω θα παριστάνουν την κοινωνία και το φόρουμ όσο οι μεγάλοι θα παίζουν σε παράταση το «Εντός, εκτός κι επί τα αυτά!» Μια μέρα όλοι θα ξαναβρεθούν, είτε όλοι μαζί έξω είτε όλοι μαζί μέσα.

Μια μέρα όχι και τόσο μακρινή αν διαβάζω καλά τα σημάδια της αποψινής συμμετοχής του Ευκλείδη, στο Σικελικό Εσπερινό στο Τριανόν που μάλλον θα διακυρηξει την έξοδο προς το... παρελθόν.

Όλα αυτά βασίζονται στην παραδοχή ότι δεν υπάρχουν τάχα στην ΚΕ οι 151 της θετικής γνωμοδότησης για διαγραφές. Μα αυτό που περιγράφεται δεν είναι γνωμοδότηση είναι ψηφοφορία απόφασης. Γνώμη της ΚΕ θα είναι ακριβώς η σκληρή τους πολιτική καταδίκη, ο αποκλεισμός τους σήμερα από τα πάνελ κι αύριο από τα ψηφοδέλτια. Κι άμα θέλουν να παραμείνουν έτσι, να κάνουν την μουγκή κρεμάστρα περιμένοντας την «Δεοντολογία» να καταλήξει, ας μείνουν…Θα ήταν πιο ειλικρινές ωστόσο αν οι φίλοι Φίλη καριοφύλι κατέθεταν ως νέα γραμμή Ομπρέλας το παιδιάστικο σύνθημα: Μια βροχή μας σώζει!
Ειδήσεις σήμερα:

Διπλό μήνυμα Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις για Γιαννάκου, Σημίτη - Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Οι βουλευτές που αξιοποίησαν το ράλι στις τιμές των ακινήτων - Τι έδειξαν τα Πόθεν Έσχες

Βίντεο: Η τρομακτική στιγμή που 23χρονη κινηματογραφεί τον φίλο της να την πυροβολεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης