Βολές Καρανίκα στον «Κομαντάντε Δρίτσα»: «Άχρηστη και ανίκανη» η αριστερά που αρνείται το μέλλον

Βολές Καρανίκα στον «Κομαντάντε Δρίτσα»: «Άχρηστη και ανίκανη» η αριστερά που αρνείται το μέλλον

Σύμφωνα με τον Νίκο Καρανίκα ο πρώην υπουργός «ήθελε να προσβάλει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη αλλά τελικά πρόσβαλε τον κόσμο της αριστεράς»

KARANIKAS_SURIZA_SXOLIASMOS
Συνέχεια στις εσωκομματικές επιθέσεις δίνει με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, σχολιάζοντας τη σημερινή συνέντευξη του πρώην Υπουργού, Θοδωρή Δρίτσα.

Όπως αναφέρει ο κ. Καρανίκας, «ήθελε να προσβάλει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη αλλά τελικά πρόσβαλε τον κόσμο της αριστεράς», προσθέτοντας για τον κ. Δρίτσα πως «ικανοποίησε τον γνωστό κόσμο του που υποκλίνεται με δέος στην νομενκλατούρα της αριστερής Ελίτ, που θέλει να μας επιστρέψει στο παρελθόν».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

Το παρελθόν.

(1’ , στον ενεστώτα)

Ήθελε να προσβάλει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis αλλά τελικά πρόσβαλε τον κόσμο της αριστεράς, τον απλό λαό που συμμετέχει στην πολιτική δημοκρατικά, από τα κάτω δίχως διαμεσολάβηση των ειδικών και των επαγγελματιών της κομματικής ζωης.

Κατάφερε και ικανοποίησε την παρέα του, τον κόσμο της αυτοαναφορικότητας που υπηρετεί το κόμμα και όχι μέσα από το κόμμα την κοινωνία που εργάζεται και αντιμετωπίζει τις νέες σχέσεις παραγωγής. Ικανοποίησε τον γνωστό κόσμο του που υποκλίνεται με δέος στην νομενκλατούρα της αριστερής Ελίτ, που θέλει να μας επιστρέψει στο παρελθόν, στην ασφάλεια των γνωστών αφηγημάτων και ας απέτυχαν να σώσουν τον κόσμο όπως επικαλούνταν ως μεσσίες.

karanikas_dritsas


Ικανοποιείται και ο ίδιος όταν μας καλεί να επιστρέψουμε στην αριστερά του προηγούμενου αιώνα, πριν της εποχής του Τσίπρα, στα ιδεολογήματα με τις σκληρές δομές και το κόμμα κλειστό στην κοινωνία, γιατί θεωρεί όπως οι ολιγαρχικοί ότι η πολιτική και η αριστερά είναι υπόθεση του ειδήμονα με τον κύκλο επιρροής του και όχι του πολίτη που αγαπάει τον τόπο του και θέλει να υπηρετήσει το κοινό καλό όπως έλεγε και ο δημοκράτης Πρωταγόρας.

Κλείσιμο
Άχρηστη και ανίκανη αριστερά η αριστερά που αρνείται το μέλλον και συκοφαντεί το παρόν υποτιμώντας τον λαό. Η πλειοψηφία, Κομαντάτε Δρίτσα, στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αποφάσισε δημοκρατικά την ανανέωση για να υπηρετήσει το κοινό καλό με νέο πρόεδρο, δίχως να φοβάται το μέλλον, αλλά αντιθέτως διεκδικώντας το για να το επηρεάσει αλλάζοντας το προς όφελος του λαού, της κοινωνίας που διαρκώς κινείται και δεν είναι στάσιμη. #θεωρία_ιδεολογία_πολιτική



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς αποκεφάλισε τη Σάνι Λουκ – «Αυτά τα βάρβαρα σαδιστικά ζώα της έκοψαν το κεφάλι» λέει ο πρόεδρος

Υπουργείο Οικονομικών: Έρχεται «μπόνους» για όσους καταγγέλλουν φοροδιαφυγή από την εφαρμογή «Appodixi»

Πόλεμος στο Ισραήλ: Έχουν κόψει τη Γάζα στα δύο - Περικυκλωμένη από τανκς και μπουλντόζες η πόλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης