Γιάννης Ζουγανέλης: «Αν ήμουν ο Κασσελάκης δεν θα έπαιρνα τον Tyler παντού μαζί μου»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Αν ήμουν ο Κασσελάκης δεν θα έπαιρνα τον Tyler παντού μαζί μου»

«Ο Κασσελάκης χρησιμοποίησε το Life style για να αναδειχθεί» τονίζει ο γνωστός καλλιτέχνης

Giannis_Zouganelis
Στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο γνωστός καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης που μίλησε στον Status fm 107,7 Θεσσαλονίκης.

«Αν ήμουν στη θέση του Κασσελάκη δεν θα έπαιρνα παντού μαζί μου τον Tyler. Ο κόσμος μπορεί να διακρίνει την αλήθεια. Από πότε έγινε ο σεξουαλικός προσανατολισμός έγινε μέτρο για την ισορροπία της ζωής», απάντησε σε ερώτηση για το κατά πόσο βοήθησε το Life Style στην ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Κασσελάκης χρησιμοποίησε το Life style για να αναδειχθεί. Ο λαός είναι αηδιασμένος απέναντι στον τρόπο που επικοινωνείται η πολιτική. Αυτό το παιδί, ηλικιακά θα μπορούσε να είναι γιος μου, δείχνει ότι έχει μια καλοσύνη. Αγκαλιάζει τον κόσμο, φωτογραφίζεται, τους διδάσκει πώς να βγάζουν selfie. Το ότι είναι όμορφος δεν είναι τυχαίο. Για την πολιτική, θα κριθεί. Εγώ δεν μπορώ τους αριστερούς που δεν χρησιμοποιούν την έννοια πατρίδα», ανέφερε και συνέχισε: «Δεν θα κατέβαινα στις εκλογές στο πλευρό του Κασσελάκη. Μου έχουν κάνει πολλές προτάσεις με οικονομική εξασφάλιση αλλά αρνήθηκα. Εγώ είμαι πολίτης. Η δύναμη του πολίτη είναι ισχυρότερη του πολιτικού», συμπλήρωσε.
Γιάννης Ζουγανέλης
Ο γνωστός καλλιτέχνης πήρε θέση και για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή λέγοντας: «Δυστυχώς στη σημερινή εποχή δεν έχουμε παιδεία…σκ@τ@! Ασχολείται ο καθένας με το άτομό του. Πολύ κακό κάνει και η παγκοσμιοποίηση. Εγώ δεν είμαι εθνικιστής. Βλέπετε πως κυβερνούν, όμως οι λαοί είναι με τους Παλαιστίνιους. Εγώ παίρνω θέση σ αυτόν τον πόλεμο. Είμαι απέναντι σε τρομοκρατικές λογικές, αλλά ποιός τρομοκρατεί περισσότερο; Η λέξη τρομοκρατία έχει μέσα τη λέξη κράτος. Οι Ισραηλίτες είναι κατακτητές. Και μείς έχουμε το ζήτημα της Κύπρου. Θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί. Δεν έχω κανένα θέμα με τους Εβραίους και δεν είμαι με το μέρος καμίας κυβέρνησης».




Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ο Οδυσσέας Σταμούλης έκανε πρεμιέρα στο θέατρο, σχεδόν 3 μήνες από τον χαμό του 11χρονου γιου του


Συναγερμός στο Παρίσι: Η αστυνομία πυροβόλησε γυναίκα που υποστήριζε την τρομοκρατία


Μείωση 50% στο τέλος επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες που δηλώνουν πάνω από τον κατώτατο μισθό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης